Jagodinska pivara našla kupca, čeka odluku poverioca

Jagodinska pivara našla kupca, čeka odluku poverioca

SEEbiz utorak, 19. februar 2019.
JAGODINA – Fabrika slada, piva, kvasca i bezalkoholnih pića A.D. „Jagodinska pivara" u stečaju, bila je na prodaji, a javio se kupac koji je ponudio 50 odsto manju cenu od procenjene vrednosti.
U ovakvom slučaju stečajni upravnik je „dužan da pre prihvatanja ponude, dobije saglasnost Odbora poverilaca", izjavio je Tanjugu Igor Draškić iz Centra za licitaciju firmi. Na odluku Odbora može se čekati i 10 dana. Agencija za... »

Jagodinska pivara našla kupca, u pola cene?

Mondo utorak, 19. februar 2019.
Fabrika slada, piva, kvasca i bezalkoholnih pića A.D. "Jagodinska pivara" u stečaju, bila je na prodaji, a javio se kupac koji je ponudio 50 odsto manju cenu od procenjene vrednosti.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović U ovakvom slučaju stečajni upravnik je "dužan da pre prihvatanja ponude, dobije saglasnost Odbora poverilaca", izjavio je Tanjugu Igor Draškić iz Centra za licitaciju firmi. Na odluku Odbora može se... »

Jagodinska pivara upola cene? Čeka se saglasnost Odbora poverilaca

B92 utorak, 19. februar 2019.
B92: Jagodinska pivara upola cene? Čeka se saglasnost Odbora poverilaca
Jagodina -- Fabrika slada, piva, kvasca i bezalkoholnih pića A.D. "Jagodinska pivara" u stečaju, bila je na prodaji.
Javio se kupac koji je ponudio 50 odsto manju cenu od procenjene vrednosti. U ovakvom slučaju stečajni upravnik je "dužan da pre prihvatanja ponude, dobije saglasnost Odbora poverilaca", izjavio je Tanjugu Igor Draškić iz Centra... »

"Jagodinska pivara" našla kupca, cena prepolovljena

RTV utorak, 19. februar 2019.
RTV: "Jagodinska pivara" našla kupca, cena prepolovljena
JAGODINA - Fabrika slada, piva, kvasca i bezalkoholnih pića A.D. "Jagodinska pivara" u stečaju, bila je na prodaji, a javio se kupac koji je ponudio 50 odsto manju cenu od procenjene vrednosti.
U ovakvom slučaju stečajni upravnik je "dužan da pre prihvatanja ponude, dobije saglasnost Odbora poverilaca", izjavio je Tanjugu Igor Draškić iz Centra za licitaciju firmi. Na odluku Odbora može se čekati i 10 dana. Agencija za... »

"Jagodisnka pivara" našla kupca

Večernje novosti utorak, 19. februar 2019.
"Pivara" je bila na licitaciji i 4. decembra prošle godine, ali nije bilo kupaca, "niko nije uplatio depozit", koji je onda i sada iznosio 142,2 miliona dinara
Fabrika slada, piva, kvasca i bezalkoholnih pića A.D. "Jagodinska pivara" u stečaju, bila je na prodaji, a javio se kupac koji je ponudio 50 odsto manju cenu od procenjene vrednosti. U ovakvom slučaju stečajni upravnik je "dužan... »
©2019 Netmark d.o.o.