Povezane vesti

Jagodinska pivara našla kupca, čeka odluku poverioca

SEEbiz 19.02.2019
JAGODINA – Fabrika slada, piva, kvasca i bezalkoholnih pića A.D. „Jagodinska pivara" u stečaju, bila je na prodaji, a javio se kupac koji je ponudio 50 odsto manju cenu od procenjene vrednosti. U ovakvom slučaju stečajni upravnik je „dužan da… »

Jagodinska pivara našla kupca, u pola cene?

Mondo 19.02.2019
Fabrika slada, piva, kvasca i bezalkoholnih pića A.D. "Jagodinska pivara" u stečaju, bila je na prodaji, a javio se kupac koji je ponudio 50 odsto manju cenu od procenjene vrednosti. Foto: Mondo/Stefan Stojanović U ovakvom slučaju stečajni upravnik… »

"Jagodinska pivara" našla kupca, cena prepolovljena

RTV 19.02.2019
JAGODINA - Fabrika slada, piva, kvasca i bezalkoholnih pića A.D. "Jagodinska pivara" u stečaju, bila je na prodaji, a javio se kupac koji je ponudio 50 odsto manju cenu od procenjene vrednosti. U ovakvom slučaju stečajni upravnik je "dužan da pre… »

Jagodinska pivara upola cene? Čeka se saglasnost Odbora poverilaca

B92 19.02.2019
Jagodina -- Fabrika slada, piva, kvasca i bezalkoholnih pića A.D. "Jagodinska pivara" u stečaju, bila je na prodaji. Javio se kupac koji je ponudio 50 odsto manju cenu od procenjene vrednosti. U ovakvom slučaju stečajni upravnik je "dužan da pre… »

"Jagodisnka pivara" našla kupca

Večernje novosti 19.02.2019
"Pivara" je bila na licitaciji i 4. decembra prošle godine, ali nije bilo kupaca, "niko nije uplatio depozit", koji je onda i sada iznosio 142,2 miliona dinara. Fabrika slada, piva, kvasca i bezalkoholnih pića A.D. "Jagodinska pivara" u stečaju, bila… »

Vesti dana »