Povezane vesti

Mladić: Pustite me da vidim ćerkin grob, ističu mi sati

Mladić: Pustite me da vidim ćerkin grob, ističu mi sati

Sputnik 19.02.2019
Na statusnoj konferenciji pred Rezidualnim mehanizmom UN za ratne zločine u Hagu u ponedeljak je razmatrano pitanje zdravstvenog stanja Ratka Mladića. Naime, pred tim mehanizmom raspravljalo se o medicinskoj nezi koja se pruža nekadašnjem komandantu… »
Hag: Ukazano na loše zdravstveno stanje Mladića

Hag: Ukazano na loše zdravstveno stanje Mladića

Studio B 19.02.2019
Na statusnoj konferenciji pred Rezidualnim mehanizmom UN za ratne zločine u Hagu, u ponedeljak je razmatrano pitanje medicinske nege koja se pruža nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću i da li će mu biti dozvoljeno da poseti… »
Ratko Mladić: Sat mi otkucava

Ratko Mladić: Sat mi otkucava

Vesti online 19.02.2019
Na statusnoj konferenciji pred Rezidualnim mehanizmom UN za ratne zločine u Hagu u ponedeljak je razmatrano pitanje zdravstvenog stanja Ratka Mladića. Naime, pred tim mehanizmom raspravljalo se o medicinskoj nezi koja se pruža nekadašnjem komandantu… »
Ratko Mladić traži da poseti grobove najbližih, zbunjen medicinskim nalazima: Kažu da ne mogu na vazduh, ali kako onda…

Ratko Mladić traži da poseti grobove najbližih, zbunjen medicinskim nalazima: Kažu da ne mogu na vazduh, ali kako onda…

Telegraf 19.02.2019
On je zatražio da mu se omogući da poseti grobove ćerke, majke i bratanca pre nego što, kako je rekao, bude kasno. Na statusnoj konferenciji pred Rezidualnim mehanizmom UN za ratne zločine u Hagu u ponedeljak je razmatrano pitanje medicinske nege… »
"Sat mi otkucava, hoću da ih žalim kako dolikuje" Mladić loše, traži da poseti grob ćerke, majke i bratanca

"Sat mi otkucava, hoću da ih žalim kako dolikuje" Mladić loše, traži da poseti grob ćerke, majke i bratanca

Srbija danas 19.02.2019
Mladić je prvostepenom presudom osuđen na doživotnu kaznu zatvora. Na statusnoj konferenciji pred Rezidualnim mehanizmom UN za ratne zločine u Hagu u ponedeljak je razmatrano pitanje medicinske nege koja se pruža nekadašnjem komandantu Vojske… »

Vesti dana »