Povezane vesti
„Koka-Kola” preuzima „Bambi” za 260 miliona evra
Politika 19.02.2019
Pozicija „Koka-Kole” na 28 tržišta biće snažna podršku za nastavak ekspanzije kompanije, izjavio generalni direktor „Bambija” Dragan Stajković. Kompanija „Koka-Kola” HBC AG započela je proces akvizicije vodeće domaće konditorske… »
"Koka kola" zainteresovana i za "Knjaz Miloš"
Radio 021 19.02.2019
Direktor "Mojih brendova" Andrej Jovanović izjavio je da je kompanija "Koka kola" zainteresovana i za kupovinu "Knjaza Miloša", prenose Večernje novosti. U okviru "Mojih brendova", posluju kompanije "Imlek" i "Knjaz Miloš", kao i "Bambi" koji bi… »
Coca-Cola zainteresovana i za Knjaz Miloš
PC Press 19.02.2019
Prodaja proizvođača čuvenog srpskog Plazma keksa kompaniji Coca-Cola HBC izgleda neće biti i jedina poslovna saradnja sa kompanijom Moji brendovi, u čijem je vlasništvu bio Bambi. Direktor Mojih brendova, Andrej Jovanović izjavio je da je kompanija… »
“Plazma” u “Kosta kofi” kafeterijima?
Nova ekonomija 19.02.2019
Čuveni plazma keks mogao bi se naći na tacnama uz kafu u svetskom lancu kafeterija "Kosta kofi” nakon što je Koka-Kola kupila proizvođača plazma keksa konditorsku kompaniju Bambi za 260 miliona evra, piše Blic. Koka-Kola je nedavno kupila "Kosta… »
Koka-Kola zainteresovana i za kupovinu Knjaz Miloša
Nova ekonomija 19.02.2019
Direktor Mojih brendova Andrej Jovanović izjavio je da je kompanija Koka–Kola zainteresovana i za kupovinu Knjaz Miloša. Za tu kupovinu čeka se odobrenje Komisije za zaštitu konkurencije. Kako Večernje novosti prenose, u poslovnim krugovima se… »
"Koka kola" zainteresovana i za "Knjaz Miloš"
N1 Info 19.02.2019
Direktor "Mojih brendova" Andrej Jovanović izjavio je da je kompanija "Koka kola" zainteresovana i za kupovinu "Knjaza Miloša", prenose Večernje novosti. U okviru "Mojih brendova", posluju kompanije "Imlek" i "Knjaz Miloš", kao i "Bambi" koji bi… »
Novosti: Koka-Kola zainteresovana i za Knaz Miloš
Novi magazin 19.02.2019
Direktor "Mojih brendova" Andrej Jovanović izjavio je da je kompanija Koka-Kola zainteresovana i za kupovinu "Knjaz Miloša", prenose današnje Večernje novosti. U okviru "Mojih brendova", posluju kompanije Imlek i "Knjaz Miloš", kao i Bambi, koji je… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 10 minutajoš 18 povezanih

Udar na Moskvu posle putinovog odgovora trampu! Ukrajinski dronovi se sručili na rusku prestonicu, pogođene zgrade, napadnut i vojni aerodrom (foto, video)
Kurir pre 4 minutajoš 16 povezanih

Skupština Srbije zaključana do ponedeljka: Izbegavanje potencijalnih provokacija i sukoba
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih