Повезане вести

Дачић: Разграничење званични предлог Србије за Косово

Дачић: Разграничење званични предлог Србије за Косово

Слободна Европа 19.02.2019
Потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да је завнични предлог Србије када је реч о решавању питања Косова у дијалогу - "разграничење". Дачић је после скупа "Свет у превирању и будућност… »
Дачић о смрти Ранка Панића: Као министар полиције био сам необавештен

Дачић о смрти Ранка Панића: Као министар полиције био сам необавештен

Н1 Инфо 19.02.2019
Министар спољних послова Ивица Дачић је, гостујући на телевизији Хепи, оптужио Демократску странку да је опструисала истрагу о Ранку Панићу који је, како се сумња, умро од последица пребијања од стране полиције током митинга… »
"ДС утицала на истрагу о убиству Ранка Панића"

"ДС утицала на истрагу о убиству Ранка Панића"

Мондо 19.02.2019
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је полиција својевремено добијала налоге од ДС кад је реч о истрази убиства Ранка Панића, током протеста "Косово је Србија" 2008. године. Фото: Тањуг/Сава Радовановић На… »
Дачић: Нисам имао увид у податке о смрти Ранка Панића

Дачић: Нисам имао увид у податке о смрти Ранка Панића

Данас 19.02.2019
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да 2008. године, када је био министар унутрашњих послова, није имао увид у податке о смрти члана Српске радикалне странке Ранка Панића. Панић је умро после… »
Дачић: Разграничење званична позиција Србије

Дачић: Разграничење званична позиција Србије

Нови магазин 19.02.2019
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић рекао је данас у Београду да је разграничење званична позиција Србије у дијалогу с Приштином али да не може да говори о томе јер се о разганичењу није разговарало. Дачић је… »
Вучић о дачићевој изјави о Косову: То сам рекао још пре годину дана!

Вучић о дачићевој изјави о Косову: То сам рекао још пре годину дана!

Курир 19.02.2019
Председник Александар Вучић изјавио је данас, поводом речи министра спољних послова Ивице Дачића да је да је званични предлог Србије када је реч о решавању питања КиМ у дијалогу разграничење, да је он о томе говорио још пре… »
Дачић: Позиција Београда у преговорима је - разграничење

Дачић: Позиција Београда у преговорима је - разграничење

РТВ 19.02.2019
БЕОГРАД - Предлог Београда у преговорима са Приштином је идеја о разграничењу, рекао је министар спољних послова Ивица Дачић. Дачић је на питање новинара да ли је званична позиција Београда за решавање косовског питања - да… »

Вести дана »