Povezane vesti

Opasnost vreba iz komšiluka: Među migrantima u BiH otkriveni teroristi! U Sarajevu uhapšeno 5 Avganistanaca!

Kurir 19.02.2019
SARAJEVO - Ministar bezbednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić potvrdio je da je pet ilegalnih migranata iz Avganistana pod posebnim nadzorom bezbednosnih službi u BiH jer su identifikovani kao osobe povezane sa terorizmom. On je dodao da će… »

Među migrantima u BiH pet mogućih terorista

Slobodna Evropa 19.02.2019
U Imigracioni centar Službe za poslove sa strancima u Istočnom Sarajevu u prva dva mjeseca 2019. godine smješteno je šest migranata porijeklom iz Afganistana, a koji su bili na području Bihaća i Sarajeva, i to jer se, njih pet, dovode u vezu s… »

BiH, pet migranata se dovodi u vezu sa terorizmom

RTS 19.02.2019
Služba za poslove sa strancima BiH locirala je u prva dva meseca ove godine na području Bihaća i Sarajeva i pod nadzor u Imigracioni centar Službe u Istočnom Sarajevu smestila šest migranata poreklom iz Avganistana, prenosi "Fena". Navodi se da se… »

Pronađeno pet terorista u BiH, svi iz Avganistana: Panika u zemlji

Telegraf 19.02.2019
Ova vest je zabrinula gotovo sve države u regionu. Služba za poslove sa strancima BiH je u prva dva meseca 2019. godine na području Bihaća i Sarajeva locirala i pod nadzor u Imigracioni centar Službe u Istočnom Sarajevu smestila šest migranata… »

Teroristi među migrantima: U Bihaću i Sarajevu otkriveni Avganistanci koji su pretnja za BiH

Blic 19.02.2019
Služba za poslove sa strancima BiH je u prva dva meseca 2019. godine, na području Bihaća i Sarajeva locirala i pod nadzor u Imigracioni centar Službe u Istočnom Sarajevu smestila šest migranata poreklom iz Avganistana, od kojih se pet migranata… »

Teroristi stigli u naš komšiluk: Među migrantima u Bihaću i Sarajevu otkriveno i 5 Avganistanaca koji se traže zbog…

Kurir 19.02.2019
Služba za poslove sa strancima BiH je u prva dva meseca 2019. godine na području Bihaća i Sarajeva locirala 6 migranata poreklom iz Avganistana, od kojih se njih pet dovodi u vezu s međunarodnim terorizmom, dok se šesti dovodi u vezu s… »

Vesti dana »