Među migrantima u BiH pet mogućih terorista

Opasnost vreba iz komšiluka: Među migrantima u BiH otkriveni teroristi! U Sarajevu uhapšeno 5 Avganistanaca!

Kurir pre 59 dana
SARAJEVO - Ministar bezbednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić potvrdio je da je pet ilegalnih migranata iz Avganistana pod posebnim nadzorom bezbednosnih službi u BiH jer su identifikovani kao osobe povezane sa terorizmom
On je dodao da će konačna odluka o tome šta će sa njima zavisiti od dodatnih provera koje su u toku. "Tačna je informacija da je ovih pet osoba povezano sa terorizmom i terorističkim aktivnostima. Trenutno su u Imigracionom... »

Među migrantima u BiH pet mogućih terorista

Slobodna Evropa utorak, 19. februar 2019.
U Imigracioni centar Službe za poslove sa strancima u Istočnom Sarajevu u prva dva mjeseca 2019. godine smješteno je šest migranata porijeklom iz Afganistana, a koji su bili na području Bihaća i Sarajeva, i to jer se, njih pet, dovode u vezu s međunarodnim terorizmom, dok se šesti migrant dovodi u... »

Pronađeno pet terorista u BiH, svi iz Avganistana: Panika u zemlji

Telegraf utorak, 19. februar 2019.
Ova vest je zabrinula gotovo sve države u regionu
Služba za poslove sa strancima BiH je u prva dva meseca 2019. godine na području Bihaća i Sarajeva locirala i pod nadzor u Imigracioni centar Službe u Istočnom Sarajevu smestila šest migranata poreklom iz Avganistana, od kojih se njih pet dovodi u vezu sa međunarodnim... »

BiH, pet migranata se dovodi u vezu sa terorizmom

RTS utorak, 19. februar 2019.
RTS: BiH, pet migranata se dovodi u vezu sa terorizmom
Služba za poslove sa strancima BiH locirala je u prva dva meseca ove godine na području Bihaća i Sarajeva i pod nadzor u Imigracioni centar Službe u Istočnom Sarajevu smestila šest migranata poreklom iz Avganistana, prenosi "Fena".
Navodi se da se pet migranata dovodi u vezu sa međunarodnim terorizmom, dok se šesti migrant dovodi u vezu sa krijumčarenjem migranata i organizovanim kriminalom. "Radi se o G. R. Z. (34), N. S. S. (30), K. Q. (23) i F. A. A.... »

Teroristi stigli u naš komšiluk: Među migrantima u Bihaću i Sarajevu otkriveno i 5 Avganistanaca koji se traže zbog međunarodnog terorizma i krijumčarenja!

Kurir utorak, 19. februar 2019.
Služba za poslove sa strancima BiH je u prva dva meseca 2019. godine na području Bihaća i Sarajeva locirala 6 migranata poreklom iz Avganistana, od kojih se njih pet dovodi u vezu s međunarodnim terorizmom, dok se šesti dovodi u vezu s krijumčarenjem migranata i organizovanim kriminalom.
Oni su pod nadzorom u Imigracionom centru u Istočnom Sarajevu. Inspektori za strance su ove migranti locirali kroz saradnju sa domaćim i međunarodnim partnerima i službama. "Radi se o G. R. Z. (34), N. S. S. (30), K. Q. (23) i F.... »

Teroristi među migrantima: U Bihaću i Sarajevu otkriveni Avganistanci koji su pretnja za BiH

Blic utorak, 19. februar 2019.
Služba za poslove sa strancima BiH je u prva dva meseca 2019. godine, na području Bihaća i Sarajeva locirala i pod nadzor u Imigracioni centar Službe u Istočnom Sarajevu smestila šest migranata poreklom iz Avganistana, od kojih se pet migranata dovodi u vezu sa međunarodnim terorizmom, dok se šesti... »
©2019 Netmark d.o.o.