Povezane vesti
Dodik novom ambasadoru SAD: Imaćemo vremena da objasnimo sva pitanja
Vesti online 19.02.2019
U Bosni i Hercegovini ne postoji konsenzus o članstvu u NATO-u, izjavio je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik prilikom prijema novog ambasadora SAD u toj državi, Erika Džordža Nelsona. - Što se tiče NATO-a, mi smo opredeljeni za saradnju i… »
Dodik: U BiH nema konsenzusa oko NATO-a, visoki predstavnik se predugo zadržao
Večernje novosti 19.02.2019
U Bosni i Hercegovini ne postoji konsenzus o članstvu u NATO savezu, izjavio je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik. U Bosni i Hercegovini ne postoji konsenzus o članstvu u NATO savezu, izjavio je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik… »
Dodik novom ambasadoru SAD: Imaćemo vremena da objasnimo sva pitanja
Sputnik 19.02.2019
U Bosni i Hercegovini ne postoji konsenzus o članstvu u NATO-u, izjavio je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik prilikom prijema novog ambasadora SAD u toj državi, Erika Džordža Nelsona. „Što se tiče NATO-a, mi smo opredeljeni za saradnju i… »
Novi Trampov čovek stigao u BiH: Dodik primio akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora SAD!
Kurir 19.02.2019
SARAJEVO - U Bosni i Hercegovini ne postoji konsenzus o članstvu u NATO savezu, izjavio je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik prilikom prijema novog ambasadora SAD u toj državi, Erika Džordža Nelsona. "Što se tiče NATO mi smo opredeljeni za… »
Šta je Dodik poručio novom ambasadoru SAD
RTS 19.02.2019
U Bosni i Hercegovini ne postoji konsenzus o članstvu u NATO savezu, izjavio je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik prilikom prijema novog ambasadora SAD u toj državi Erika Džordža Nelsona. Milorad Dodik je podsetio da je Bosna i Hercegovina… »
„Došli ste u zemlju koju karakteriše složenost“: Dodik se sastao sa novim američkim ambasadorom
Blic 19.02.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik danas je u zgradi ove institucije primio novog ambasadora SAD u BiH Erika Džordža Nelsona. Nelson je prilikom predaje akreditivnih pisama poželeo dobru saradnju tokom svog mandata u BiH. – Drago mi je što ću… »
Vesti dana »
Lokalizovan požar u magacinu u industrijskoj zoni u Novom Sadu, lakše povređene dve osobe
Insajder pre 12 minutajoš 47 povezanih
Deliblatskoj peščari preti jaka košava, na Stolovima zaustavljeno širenje požara
RTS pre 32 minutajoš 36 povezanih
Vrućina ne odustaje ni poslednjih dana avgusta, temperatura do 36 stepeni
Zoom UE pre 1 satjoš 24 povezane
Danas nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije, na dnevnom redu i rebalans budžeta
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih