Povezane vesti
Vojvodini stigao odgovor sa čaira: Lalatović – Ako Vojvodina želi Mažića, želimo ga i mi!
Hot sport 19.02.2019
Fudbaleri Vojvodine i Radničkog igraju u petak derbi kola u petak od 18 časova. Lalatović će sa klupe Radničkog još jednom odmeriti snage protiv nekadašnjeg kluba, a pažnja javnosti biće usmerena ka ‘Karađorđu‘ gde će Radnički pokušati da pobedi i zadrži… »
Lalatović: Ako Vojvodina želi Mažića, želim i ja!
Sportski žurnal 19.02.2019
Trener Radničkog Nenad Lalatović izjavio je da želi korektne uslove protiv Vojvodine i da i on, poput kolege iz Vojvodine, želi da utakmicu sudi Milorad Mažić. – Poštujem veliki klub kakav je Vojvodina. Tamo sam proveo prelepih 13 meseci. Apsolutno sam… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Otkriveno u kakvom je stanju novi vrhovni vođa Irana, FBI upozorava da bi Iran mogao da napadne Kaliforniju
Nova pre 41 minutajoš 73 povezane
SSP najavio krivičnu prijavu protiv potpredsednika Skupštine Vojvodine zbog izjave o Hrvatima
Radio 021 pre 5 satijoš 26 povezanih
Iran oborio više od 100 dronova; Tramp: Dva puta smo ih nokautirali; Iran napada Kaliforniju? Mine u Ormuzu (foto/video)
Večernje novosti pre 41 minutajoš 97 povezanih
Košarkašice Srbije pobedile Island u Novom Sadu, overile plasman u drugi krug kvalifikacija za EP
Radio 021 pre 56 minutajoš 33 povezane