Povezane vesti

Đilas: Nećemo izaći ni na redovne izbore ako se ništa ne promeni do tada

Blic pre 58 dana
Jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas kazao je da izbori u Srbiji u ovom momentu nisu tema za opoziciju, i da bez uslova koji će, kako je kazao, omogućiti fer i poštene izbore, opozicija na njih neće izlaziti. "Mi hoćemo da ljudi imaju mogućnost slobodno da glasaju",... »

Đilas: Nećemo izaći ni na redovne izbore ako se ništa ne promeni do tada (video)

Pravda pre 58 dana
"Nećemo izaći na vanredne izbore, nećemo ni na redovne ako se ništa ne promeni. Vi šest godina vršite pritisak, kriminalizujete državu i onda kažete izbori. To nije tema za nas, kao ni za građane koji protestuju, već kako da se vrate demokratija, sloboda i da prestanu da govore laži", kaže jedan od lidera SZS Dragan Đilas.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će građani uskoro na izborima odlučivati o tome ko će biti na vlasti, a ko u opoziciji. Dragan Đilas kaže da ne obraća puno pažnju na ono što Vučić priča, jer je, kaže, hiljadu... »

Đilas: Sistem aktuelne vlasti se raspada na svim poljima

Danas pre 58 dana
Jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Draga Đilas izjavio je večeras da se sistem aktuelne vlasti „raspada na svim poljima“ i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće još dugo vladati.
On je kazao da je Srpska napredna stranka imala veću podršku 2012. nego sada i da još opstaje zbog upostavljene kontrole nad medijima i „strašnim pritscima“. U prilog svojoj tvrdnji Đilas se osvrnuo i na to što je Vučić započeo... »
©2019 Netmark d.o.o.