Повезане вести

Брза егзекуција без права на одбрану

Брза егзекуција без права на одбрану

Политика 20.02.2019
Интервју са сада већ бившим високим функционером покрета Двери још нисмо до краја ни „скинули са траке” – када се појавила најновија вест: Срђан Ного је искључен из странке одлуком дисциплинске комисије! У разговору који смо с… »
Ного искључен из Двери

Ного искључен из Двери

Политика 20.02.2019
Срђан Ного је изјавио да себе и даље сматра припадником Двери и да је одлука Дисциплинске комисије да га искључи из покрета „незаконита, непостојећа и свакако политичка”. Двери су из својих редова искључиле народног посланика… »
Ного: Политичка елиминација унутар Двери незгодног ривала

Ного: Политичка елиминација унутар Двери незгодног ривала

Данас 20.02.2019
Дисциплинска комисија Двери избацила Срђана Нога из странке Народни посланик Срђан Ного избачен је из Двери. Ного за Данас каже да је одлука незаконита и непостојећа и да ће се на њу жалити. Како је јуче саопштено из Двери… »
Срђан Ного раскринкао савез за Србију: Споразум с народом ништа не вреди! Ја бих то поцепао

Срђан Ного раскринкао савез за Србију: Споразум с народом ништа не вреди! Ја бих то поцепао

Курир 20.02.2019
Без пардона... Ного истиче да документ који је креирао лидер његовог покрета Обрадовић са Ђиласом и Јеремићем није ни за шта, као и да је њихов предлог о прелазној влади чиста фора. Посланик и сада већ бивши члан Двери Срђан… »
Ного узвраћа ударац! Бошко ми се свети, био сам против уласка у СзС па су на мени извршили брзу политичку егзекуцију!

Ного узвраћа ударац! Бошко ми се свети, био сам против уласка у СзС па су на мени извршили брзу политичку егзекуцију!

Правда 20.02.2019
Лидер Двери Бошко Обрадовић, у страху да не изгуби унутарстраначке изборе, избацио је Срђана Нога, посланика и претендента на председничку позицију у овом покрету. Ного је, међутим, одлучио да не ћути! У интервјуу који је дао за… »
Ного кривичном на Обрадовића: Ово је моја политичка егзекуција! Био сам против приватног удружења Бошка, Ђиласа, Јеремића и…

Ного кривичном на Обрадовића: Ово је моја политичка егзекуција! Био сам против приватног удружења Бошка, Ђиласа, Јеремића и…

Курир 20.02.2019
БЕОГРАД - Посланик и сада већ бивши члан Двери Срђан Ного искључен је из тог покрета одлуком дисциплинске комисије у тренутку када је најавио своју кандидатуру за новог лидера и то грубим кршењем закона због чега ће Бошка… »
Срђан Ного избачен из Двери

Срђан Ного избачен из Двери

Вечерње новости 19.02.2019
Дисциплинска комисија казнила посланика. ПОСЛАНИК Срђан Ного искључен је у уторак из Двери. Одлуку о томе донела је дициплинска комисија странке због, како кажу, "континуираног деловања супротно одлукама највиших органа… »
Ного: Политичка одлука, сметам владајућој гарнитури у Дверима због подршке коју имам

Ного: Политичка одлука, сметам владајућој гарнитури у Дверима због подршке коју имам

Данас 19.02.2019
Срђан Ного је вечерас изјавио да себе и даље сматра припадником Двери и да је одлука Дисциплинске комисије да га искључи из покрета „незаконита, непостојећа и свакако политичка“ и да је кључни разлог за такав поступак у томе… »

Вести дана »