Povezane vesti

Nogo isključen iz Dveri

Nogo isključen iz Dveri

Politika 20.02.2019
Srđan Nogo je izjavio da sebe i dalje smatra pripadnikom Dveri i da je odluka Disciplinske komisije da ga isključi iz pokreta „nezakonita, nepostojeća i svakako politička”. Dveri su iz svojih redova isključile narodnog poslanika Srđana Noga… »
Brza egzekucija bez prava na odbranu

Brza egzekucija bez prava na odbranu

Politika 20.02.2019
Intervju sa sada već bivšim visokim funkcionerom pokreta Dveri još nismo do kraja ni „skinuli sa trake” – kada se pojavila najnovija vest: Srđan Nogo je isključen iz stranke odlukom disciplinske komisije! U razgovoru koji smo s njim vodili… »
Nogo: Politička eliminacija unutar Dveri nezgodnog rivala

Nogo: Politička eliminacija unutar Dveri nezgodnog rivala

Danas 20.02.2019
Disciplinska komisija Dveri izbacila Srđana Noga iz stranke Narodni poslanik Srđan Nogo izbačen je iz Dveri. Nogo za Danas kaže da je odluka nezakonita i nepostojeća i da će se na nju žaliti. Kako je juče saopšteno iz Dveri, disciplinska komisija… »
Srđan Nogo raskrinkao savez za Srbiju: Sporazum s narodom ništa ne vredi! Ja bih to pocepao

Srđan Nogo raskrinkao savez za Srbiju: Sporazum s narodom ništa ne vredi! Ja bih to pocepao

Kurir 20.02.2019
Bez pardona... Nogo ističe da dokument koji je kreirao lider njegovog pokreta Obradović sa Đilasom i Jeremićem nije ni za šta, kao i da je njihov predlog o prelaznoj vladi čista fora. Poslanik i sada već bivši član Dveri Srđan Nogo smatra da je… »
Nogo uzvraća udarac! Boško mi se sveti, bio sam protiv ulaska u SzS pa su na meni izvršili brzu političku egzekuciju!

Nogo uzvraća udarac! Boško mi se sveti, bio sam protiv ulaska u SzS pa su na meni izvršili brzu političku egzekuciju!

Pravda 20.02.2019
Lider Dveri Boško Obradović, u strahu da ne izgubi unutarstranačke izbore, izbacio je Srđana Noga, poslanika i pretendenta na predsedničku poziciju u ovom pokretu. Nogo je, međutim, odlučio da ne ćuti! U intervjuu koji je dao za Politiku, on… »
Nogo krivičnom na Obradovića: Ovo je moja politička egzekucija! Bio sam protiv privatnog udruženja Boška, Đilasa…

Nogo krivičnom na Obradovića: Ovo je moja politička egzekucija! Bio sam protiv privatnog udruženja Boška, Đilasa…

Kurir 20.02.2019
BEOGRAD - Poslanik i sada već bivši član Dveri Srđan Nogo isključen je iz tog pokreta odlukom disciplinske komisije u trenutku kada je najavio svoju kandidaturu za novog lidera i to grubim kršenjem zakona zbog čega će Boška Obradovića i druge… »
Srđan Nogo izbačen iz Dveri

Srđan Nogo izbačen iz Dveri

Večernje novosti 19.02.2019
Disciplinska komisija kaznila poslanika. POSLANIK Srđan Nogo isključen je u utorak iz Dveri. Odluku o tome donela je diciplinska komisija stranke zbog, kako kažu, "kontinuiranog delovanja suprotno odlukama najviših organa Pokreta, čime je grubo… »
Nogo: Politička odluka, smetam vladajućoj garnituri u Dverima zbog podrške koju imam

Nogo: Politička odluka, smetam vladajućoj garnituri u Dverima zbog podrške koju imam

Danas 19.02.2019
Srđan Nogo je večeras izjavio da sebe i dalje smatra pripadnikom Dveri i da je odluka Disciplinske komisije da ga isključi iz pokreta „nezakonita, nepostojeća i svakako politička“ i da je ključni razlog za takav postupak u tome što ima… »

Vesti dana »