Povezane vesti
Ne mogu da skočim miro, gore mi noge: Dečakovi poslednji minuti lome dušu! Pavle stradao u zapaljenoj štali, otac ga našao u…
Kurir 20.02.2019
- Vikala sam mu da mi da ruku ili da skoči sa balom sena, ali on je samo rekao "ne mogu, baba, gore mi noge" - plačnim glasom kaže Mira, baka devetogodišnjeg Pavla B. iz Ljukova koji je prekjuče izgoreo u požaru u štali. Mira, tetka Pajinog oca, u… »
NA LICU MESTA Dečak rekao „Bako, gore mi noge!” i nestao u plamenu
Dnevnik 20.02.2019
LjUKOVO: Devetogodišnji Pavle B. iz Ljukova, kod Inđije, tragično je nastradao u požaru dok se na seniku u ekonomskom delu dvorišta, igrao s mlađom braćom i još jednim dečakom iz komšiluka. Tragedija se dogodila u ponedeljak oko 12 časova, u Ulici 1… »
Tragedija u inđiji hrabri mališan nestao u plamenu - Rekao je braći: Bežite, ja ću da ugasim vatru!
Večernje novosti 20.02.2019
Baba-tetka Pavla B. (9) koji je nastradao u požaru u Ljukovu kod Inđije. Viknula sam: "Skoči, uhvatiću te", a on mi je odgovorio: "Ne mogu, gorim!" KADA je vatra počela da gori Pavle je dvojici braće i još jednom dečaku rekao: "Bežite sa sena, ja ću je… »
Vesti dana »

Kobre, spektakularnom akcijom pokazale munjevito dejstvo! Za manje od minut neutralisale neprijatelja
Telegraf pre 54 minutajoš 59 povezanih

Nakon svežeg jutra, danas sunčano i toplo, do 31 stepen
Serbian News Media pre 3 satajoš 22 povezane

Ruski napadi "šahedima" i "iskanderima" širom Ukrajine; Kijev uzvratio udarom na nuklearnu elektranu Zaporožje
RTS pre 35 minutajoš 24 povezane

Sajber napad poremetio rad na nekoliko glavnih evropskih aerodroma
Radio 021 pre 45 minutajoš 18 povezanih

Danas se održava Vojna parada: Ovi delovi grada su zatvoreni, izmenjene trase čak 25 linija gradskog prevoza
Nova pre 4 satijoš 17 povezanih