Povezane vesti
Ne mogu da skočim miro, gore mi noge: Dečakovi poslednji minuti lome dušu! Pavle stradao u zapaljenoj štali, otac ga našao…
Kurir 20.02.2019
- Vikala sam mu da mi da ruku ili da skoči sa balom sena, ali on je samo rekao "ne mogu, baba, gore mi noge" - plačnim glasom kaže Mira, baka devetogodišnjeg Pavla B. iz Ljukova koji je prekjuče izgoreo u požaru u štali. Mira, tetka Pajinog oca, u… »
NA LICU MESTA Dečak rekao „Bako, gore mi noge!” i nestao u plamenu
Dnevnik 20.02.2019
LjUKOVO: Devetogodišnji Pavle B. iz Ljukova, kod Inđije, tragično je nastradao u požaru dok se na seniku u ekonomskom delu dvorišta, igrao s mlađom braćom i još jednim dečakom iz komšiluka. Tragedija se dogodila u ponedeljak oko 12 časova, u… »
Tragedija u inđiji hrabri mališan nestao u plamenu - Rekao je braći: Bežite, ja ću da ugasim vatru!
Večernje novosti 20.02.2019
Baba-tetka Pavla B. (9) koji je nastradao u požaru u Ljukovu kod Inđije. Viknula sam: "Skoči, uhvatiću te", a on mi je odgovorio: "Ne mogu, gorim!" KADA je vatra počela da gori Pavle je dvojici braće i još jednom dečaku rekao: "Bežite sa sena, ja… »
Vesti dana »
Glumac Radoslav Milenković se obratio studentima: Nagovestili ste proleće, a u proleće vraćaju se rode
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 3 satajoš 1 povezana