Povezane vesti
Srpska pamti Čurkina!
Večernje novosti 20.02.2019
Predsedavajući PBiH i ruski diplomata položili vence na spomenik nekadašnjem ambasadoru u UN. Dodik: Zadužio nas kada je 2015. u SB uložio veto i blokirao nacrt o Srebrenici. AMBASADOR Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov i predsedavajući Predsedništva… »
Dodik: Izetbegović da se vodi zvaničnom politikom prema Kosmetu
Večernje novosti 20.02.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik podsetio je lidera SDA Bakira Izetbegovića da je Kosmet sastavni deo Srbije i da BiH nije priznala Kosovo. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik podsetio je lidera SDA Bakira Izetbegovića da je… »
Dodik i Ivancov u Istočnom Sarajevu: Čurkin nije samo stao u odbranu srpskog naroda, nego se zalagao za mir u svetu
Blic 20.02.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov položili su danas u Istočnom Sarajevu venac kod spomen-ploče nekadašnjem ruskom ambasadoru u UN Vitaliju Čurkinu. Dodik je tom prilikom izjavio je da ovaj… »
„Samo me je gledao“ Dodik: Pitao sam Izetbegovića da li je ozbiljan sa inicijativom o promeni imena Republike Srpske
Blic 20.02.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da je na sastanku s liderima SDA i HDZ BiH u ponedeljak, Bakira Izetbegovića pitao u vezi sa incijativom o promeni imena Republike Srpske. – Nismo nešto o tome… »
Dodik o susretu sa Izetbegovićem i pitanjem koje mu je postavio
Vesti online 20.02.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da je na sastanku s liderima SDA i HDZ-a BiH u ponedeljak, Bakira Izetbegovića upitao u vezi sa incijativom o promeni imena Republike Srpske. - Nismo nešto o tome… »
„On me je samo gledao“ Dodik o susretu sa Izetbegovićem i pitanju koje mu je postavio
Sputnik 20.02.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je u Istočnom Sarajevu da je na sastanku s liderima SDA i HDZ-a BiH u ponedeljak Bakira Izetbegovića upitao u vezi sa inicijativom o promeni imena Republike Srpske. „Nismo nešto o tome razgovarali… »
Dodik: Pitao sam Izetbegovića o inicijativi za promenu imena Republike Srpske... Samo me gledao!
Kurir 20.02.2019
ISTOČNO SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da je na sastanku s liderima SDA i HDZ-a BiH u ponedeljak, Bakira Izetbegovića upitao za incijativu o promeni imena Republike Srpske. "Nismo nešto o… »
Dodik pitao Izetbegovića da li je ozbiljan sa inicijativom o promeni imena RS
RTS 20.02.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je u Istočnom Sarajevu da je na sastanku s liderima SDA i HDZ-a BiH u ponedeljak, Bakira Izetbegovića upitao u vezi sa incijativom o promeni imena Republike Srpske. "Nismo nešto o tome razgovarali… »
Dodik i Ivancov položili vijenac na spomenik Čurkinu
Slobodna Evropa 20.02.2019
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov položili su danas u Istočnom Sarajevu vijenac kod spomen-ploče nekadašnjem ruskom ambasadoru u UN Vitaliju Čurkinu. Spomenik preminulom ruskom ambasadoru u… »
Vesti dana »
Đoković pred Australijan open: Smanjujem pritisak na sebe, nije "sad ili nikad"
RTS pre 28 minutajoš 22 povezane
Rukometaši Srbije večeras (20.30) protiv Nemačke igraju meč 2. kola EP
Euronews pre 58 minutajoš 15 povezanih
Večeras protest studenata u Novom Sadu - predstavljaju šta za njih znači pobeda
N1 Info pre 4 minutajoš 4 povezane
Sjajna vest za potrošače: Produžen rok za popuste na decembarske račune za struju do 24. januara, oglasio se EPS
Dnevnik pre 3 minutajoš 8 povezanih