Повезане вести

Богосавац: Нисам ни читао нови уговор, само сам „шкрабнуо”, имам поверење у Чукарички

Богосавац: Нисам ни читао нови уговор, само сам „шкрабнуо”, имам поверење у Чукарички

Спортски журнал 20.02.2019
Чукарички је пролећни део сезоне стартовао поразом у Нишу од Радничког (2:0). На Бановом су неуспех у Нишу архивирали, те су све мисли усмерили ка дуелу против градског ривала Вождовца на домаћем терену (недеља, 13 часова, ТВ… »
Олакшање на Брду, Богосавац добро прошао

Олакшање на Брду, Богосавац добро прошао

Спортске.нет 20.02.2019
Један од најстандарднијих у тиму Симе Крунића биће спреман за мали градски дерби са Вождовцем. Страховали су у табору Чукаричког да су поред бодова у Нишу изгубили и једног од најстандарднијих играча на дужи период. Срећом… »
"Нисам ни читао шта потписујем са Чукаричким"

"Нисам ни читао шта потписујем са Чукаричким"

Мондо 20.02.2019
Док почиње своју трећу годину боравка у Чуки, један од најбољих играча "брђана" сликовито објашњава колико поверење има у клуб. Фото: МОНДО/Предраг Вујић Неуспех у првом "пролећном" колу, на гостовању Радничком, архивиран је… »
Мирослав богосавац: Вождовац се опасно појачао, али ми желимо назад на победнички колосек!

Мирослав богосавац: Вождовац се опасно појачао, али ми желимо назад на победнички колосек!

Хот спорт 20.02.2019
Чукарички је пролећни део сезоне стартовао поразом у Нишу од Радничког (2:0). Ипак, на Бановом брду су тај неуспех архивирали, те су све мисли усмерили ка дуелу против градског ривала Вождовца на домаћем терену. На „Чаиру“ један… »

Вести дана »