Povezane vesti

Bogosavac: Nisam ni čitao novi ugovor, samo sam „škrabnuo”, imam poverenje u Čukarički

Bogosavac: Nisam ni čitao novi ugovor, samo sam „škrabnuo”, imam poverenje u Čukarički

Sportski žurnal 20.02.2019
Čukarički je prolećni deo sezone startovao porazom u Nišu od Radničkog (2:0). Na Banovom su neuspeh u Nišu arhivirali, te su sve misli usmerili ka duelu protiv gradskog rivala Voždovca na domaćem terenu (nedelja, 13 časova, TV Arenasport 1). Na „Čairu“… »
Olakšanje na Brdu, Bogosavac dobro prošao

Olakšanje na Brdu, Bogosavac dobro prošao

Sportske.net 20.02.2019
Jedan od najstandardnijih u timu Sime Krunića biće spreman za mali gradski derbi sa Voždovcem. Strahovali su u taboru Čukaričkog da su pored bodova u Nišu izgubili i jednog od najstandardnijih igrača na duži period. Srećom, Miroslav Bogosavac se već… »
"Nisam ni čitao šta potpisujem sa Čukaričkim"

"Nisam ni čitao šta potpisujem sa Čukaričkim"

Mondo 20.02.2019
Dok počinje svoju treću godinu boravka u Čuki, jedan od najboljih igrača "brđana" slikovito objašnjava koliko poverenje ima u klub. Foto: MONDO/Predrag Vujić Neuspeh u prvom "prolećnom" kolu, na gostovanju Radničkom, arhiviran je na Banovom brdu, gde… »
Miroslav bogosavac: Voždovac se opasno pojačao, ali mi želimo nazad na pobednički kolosek!

Miroslav bogosavac: Voždovac se opasno pojačao, ali mi želimo nazad na pobednički kolosek!

Hot sport 20.02.2019
Čukarički je prolećni deo sezone startovao porazom u Nišu od Radničkog (2:0). Ipak, na Banovom brdu su taj neuspeh arhivirali, te su sve misli usmerili ka duelu protiv gradskog rivala Voždovca na domaćem terenu. Na „Čairu“ jedan od najstandardnijih u… »

Vesti dana »

U Čačku večeras skup podrške Dijani Hrka

U Čačku večeras skup podrške Dijani Hrka

Danas pre 13 minutajoš 25 povezanih
Šta će biti sa projektom Jadar? Oglasio se Rio Tinto

Šta će biti sa projektom Jadar? Oglasio se Rio Tinto

Sputnik pre 12 minutajoš 22 povezane
Danas sunčano, u nekim krajevima sa maglom

Danas sunčano, u nekim krajevima sa maglom

Vesti online pre 3 satajoš 17 povezanih