Повезане вести
Веселин Јевросимовић задовољан Сербиан Опеном: Два рекорда смо оборили, одзив публике је сјајан (видео)
Телеграф 20.02.2019
Лепо атлетско вече на Бањици... Председник Атлетског савеза Србије Веселин Јевросимовић одушевљен је виђеним на 4. Сербиан Опену. Атлетски митинг донео је велике успехе наших атлетичара који су имали генералку за Европско… »
Шпановић скоком сезоне до победе на “Сербиан опену”
ИндексОнлине 20.02.2019
БЕОГРАД – Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић победила је у скоку у даљ на 4. “Сербиан опену” у Београду и направила праву увертиру у походу на одбрану злата на дворанском Европском првенству у Глазгову. Шпановић је пред… »
Сербиан Опен протекао идеално, Ивана најавила поход на европско злато: Сањала сам овакву генералку пред Глазгов! (видео)
Телеграф 20.02.2019
Са врхунским утисцима су се наши атлетичари загрејали за ЕП! Наши атлетичари оставили су сјајан утисак на Сербиан Опену, што је многима била генерална проба за Европско првенство у Глазгову, које ће се одржати од 1. до 3. марта… »
Не дам никоме да ме победи у мојој кући! Страхиња Јованчевић послао јаку поруку после Сербиан Опена (видео)
Телеграф 20.02.2019
Наш атлетичар се наоштрио пред ЕП у Шкотској. Победио је наш атлетичар са 7.85, пратили су га Швеђанин Мичел Торнеус са 7.67 и Хрват Дино Перван са 7.61. Била је то идеална увертира за Европско првенство у Глазгову, које ће се… »
Елзан Бибић одушевљен трком на Сербиан Опену: Тактизирао сам и славио, спреман сам за Европско првенство! (видео)
Телеграф 20.02.2019
Лепо је почело! Елзан Бибић победио је на трци на 1.500 метара на Сербиан Опену! Новопазарски атлетичар био је сјајан у финишу трке, иако је каскао као другопласирани, последњих 100-тинак метара незаустављиво је изнео до циља… »
Вести дана »
Времеплов: Умро српски писац Милутин Бојић, аутор поеме "Плава гробница"
РТВ пре 20 минутајош 1 повезана
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 5 сатијош 1 повезана