Povezane vesti
Rusi nikad spremniji da udare: Još samo da izaberu metu! Pogledajte novo moćno oružje ruskih pilota! (video)
Pravda 21.02.2019
Novi sistemi sa veštačkom inteligencijom, koji će moći da uništavaju mete sa smanjenim učešćem pilota, trenutno se testiraju na ruskim jurišnim helikopterima "Mi-28N", rekao je za TASS neimenovani izvor. Trenutno se obavljaju probe sistema sa… »
Testovi na helikopterima: Veštačka inteligencija bira mete na Mi-28N
Večernje novosti 21.02.2019
Novi sistemi sa veštačkom inteligencijom, koji će moći da uništavaju mete sa smanjenim učešćem pilota, trenutno se testiraju na ruskim jurišnim helikopterima "Mi-28N" Novi sistemi sa veštačkom inteligencijom, koji će moći da uništavaju mete… »
Rusi testirali oružje budućnosti: Pilot samo treba da odabere metu, a ostalo radi veštačka inteligencija (video)
Pravda 21.02.2019
Novi sistemi sa veštačkom inteligencijom, koji će moći da uništavaju mete sa smanjenim učešćem pilota, trenutno se testiraju na ruskim jurišnim helikopterima "Mi-28N", rekao je za TASS neimenovani izvor. - Trenutno se obavljaju probe sistema sa… »
Rusija testira sistem odabira meta s vještačkom inteligencijom
Al Jazeera 21.02.2019
Sistem sam analizira mete na terenu, procjenjuje da li su neprijateljske i nakon odabira odgovarajućeg oružja djeluje. Novi sistemi s vještačkom inteligencijom, koji će moći da uništavaju mete sa smanjenim učešćem pilota, trenutno se testiraju… »
Vesti dana »

Ko je novi poljski predsednik Karol Navrocki: Istoričar i bokser sa huliganskom prošlošću, inspirisan Trampom
NIN pre 40 minutajoš 47 povezanih

Počinje prvi letnji talas: Danas do 33 stepena, sutra toplije
Stav.life pre 46 minutajoš 37 povezanih

Osam povrijeđenih na skupu za izraelske zarobljenike u Coloradu
Al Jazeera pre 26 minutajoš 31 povezana

Studenti otkrili program svoje izborne liste i spisak uslova koje moraju da ispune kandidati
Rešetka pre 2 satajoš 8 povezanih

Uništeni ruski bombarderi Objavljeni satelitski snimci nakon velikog ukrajinskog napada (foto)
Alo pre 55 minutajoš 21 povezana