Povezane vesti
Rusi nikad spremniji da udare: Još samo da izaberu metu! Pogledajte novo moćno oružje ruskih pilota! (video)
Pravda 21.02.2019
Novi sistemi sa veštačkom inteligencijom, koji će moći da uništavaju mete sa smanjenim učešćem pilota, trenutno se testiraju na ruskim jurišnim helikopterima "Mi-28N", rekao je za TASS neimenovani izvor. Trenutno se obavljaju probe sistema sa… »
Testovi na helikopterima: Veštačka inteligencija bira mete na Mi-28N
Večernje novosti 21.02.2019
Novi sistemi sa veštačkom inteligencijom, koji će moći da uništavaju mete sa smanjenim učešćem pilota, trenutno se testiraju na ruskim jurišnim helikopterima "Mi-28N" Novi sistemi sa veštačkom inteligencijom, koji će moći da uništavaju mete… »
Rusi testirali oružje budućnosti: Pilot samo treba da odabere metu, a ostalo radi veštačka inteligencija (video)
Pravda 21.02.2019
Novi sistemi sa veštačkom inteligencijom, koji će moći da uništavaju mete sa smanjenim učešćem pilota, trenutno se testiraju na ruskim jurišnim helikopterima "Mi-28N", rekao je za TASS neimenovani izvor. - Trenutno se obavljaju probe sistema sa… »
Rusija testira sistem odabira meta s vještačkom inteligencijom
Al Jazeera 21.02.2019
Sistem sam analizira mete na terenu, procjenjuje da li su neprijateljske i nakon odabira odgovarajućeg oružja djeluje. Novi sistemi s vještačkom inteligencijom, koji će moći da uništavaju mete sa smanjenim učešćem pilota, trenutno se testiraju… »
Vesti dana »
Međunarodni sud u Hagu izdao nalog za hapšenje Netanjahua, Galanta i lidera Hamasa
RTV pre 1 satjoš 61 povezana
"Nije ni vreme, ni mesto": Avramović ne razmišlja o CSKA, već je pozvao navijače da podrže Srbiju u nedelju
Mondo pre 8 minutajoš 46 povezanih
Alijino lice šokiralo sve: Ovako je izgledao na poternici, a ovako kad je dolijao
Telegraf pre 14 minutajoš 103 povezane
Tužilaštvo: Uhapšena još jedna osoba zbog pogibije u Novom Sadu, za jednom se traga
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih