Повезане вести
Руси никад спремнији да ударе: Још само да изаберу мету! Погледајте ново моћно оружје руских пилота! (видео)
Правда 21.02.2019
Нови системи са вештачком интелигенцијом, који ће моћи да уништавају мете са смањеним учешћем пилота, тренутно се тестирају на руским јуришним хеликоптерима "Ми-28Н", рекао је за ТАСС неименовани извор. Тренутно се обављају… »
Тестови на хеликоптерима: Вештачка интелигенција бира мете на Ми-28Н
Вечерње новости 21.02.2019
Нови системи са вештачком интелигенцијом, који ће моћи да уништавају мете са смањеним учешћем пилота, тренутно се тестирају на руским јуришним хеликоптерима "Ми-28Н" Нови системи са вештачком интелигенцијом, који ће моћи да… »
Руси тестирали оружје будућности: Пилот само треба да одабере мету, а остало ради вештачка интелигенција (видео)
Правда 21.02.2019
Нови системи са вештачком интелигенцијом, који ће моћи да уништавају мете са смањеним учешћем пилота, тренутно се тестирају на руским јуришним хеликоптерима "Ми-28Н", рекао је за ТАСС неименовани извор. - Тренутно се обављају… »
Русија тестира систем одабира мета с вјештачком интелигенцијом
Ал Јазеера 21.02.2019
Систем сам анализира мете на терену, процјењује да ли су непријатељске и након одабира одговарајућег оружја дјелује. Нови системи с вјештачком интелигенцијом, који ће моћи да уништавају мете са смањеним учешћем пилота… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 0 минутајош 1 повезана