Povezane vesti
Vučić: Da sam odbio majku u bolnici, rekli bi mi da sam đubre i bezosećajni skot
N1 Info 21.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je prilikom posete Institutu za majku i dete poštovao sve zdravstvene procedure i da je u sobu dečaka na hematološkom odeljenju ušao na poziv njegove majke, jer nije mogao da odbije taj poziv. U intervjuu… »
Predsednik čestitao premijerki i njenoj partnerki rođenje sina
Novi magazin 21.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas premijerki Ani Brnabić i njenoj partnerki Milici Đurđić rođenje deteta i kritikovao deo javnosti koji je na društvenim mrežama ismevao taj događaj. "Čestitam Ani i Milici, da je Igor živ i zdrav i da… »
Vučić: Kako da odbijem majku koja hoće da se slikam sa njenim detetom
Radio 021 21.02.2019
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tokom posete Institutu za majku i dete, koja je izazvala kritike u javnosti, ispoštovao sve procedure i upitao kako je mogao da odbije majku, koja ga je zamolila da se slika sa njenim bolesnim detetom… »
Vučić čestitao sina premijerki Brnabić uživo na TV: Čestitam Ani i Milici, da Igor bude živ i zdrav! Da bude pametan, srećan i…
Kurir 21.02.2019
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić jutros je premijerki Ani Brnabić čestitao rođenje sina uživo u jutarnjem programu. Na pitanje voditelja u jutarnjem programu TV Prva da li je video društvene mreže i pojedine foto-montaže na Instagramu na račun Ane… »
Vučić: Čestitam, da bude živ i zdrav!
Mondo 21.02.2019
Predsednik Aleksandar Vučić čestitao je danas premijerki Srbije Ani Brnabić i njenoj partnerki Milici Đurđić na prinovi, sinu Igoru. Foto: Mondo/Stefan Stojanović "Čestitam Ani i Milici, da je Igor živ i zdrav da bude srećan, pametan i uspešan", istakao… »
Vučić: Lažna elita je društveni talog
Mondo 21.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem programu TV Prva. Odgovarao na pitanja o kritikama opozicije, Kosovu, Hrvatskoj... Vučić je odgovarajući na pitanje o brojnim kriitikama na društvenim mrežama povodom posete i fotografisanja sa… »
Oglasila se majka malog Zlatana: Ja sam zamolila predsednika Vučića da skine masku i slika se sa mojim Zlatanom
Kurir 21.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je u utorak Institu za majku i dete i tom prilikom fotografisao se sa malim Zlatanom na odeljenju hematologije. Ova fotografija izazvala je buru na društvenim mrežama, čak su i predstavnici opozicije kritikovali… »
Kako da odbijem majku koja hoće da se slikam sa njenim detetom? Predsednik Srbije odgovorio na kritike u javnosti
Telegraf 21.02.2019
- Ispoštovao sam sve što su mi rekli, obukao mantil, kaljače, stavio masku i mahao deci... - objasnio je Vučić. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tokom posete Intitutu za majku i dete, koja je izazvala kritike u javnosti, ispoštovao sve… »
Vesti dana »
ANEM pozvao zemlje EU da Aleksandru Radiću omoguće politički azil
Moj Novi Sad pre 49 minutajoš 38 povezanih
Vučić poziva na dijalog, kaže da je to suština demokratskog društva
Insajder pre 2 satajoš 26 povezanih
'Simbolika ili promene': Šta bi Srbiji mogao da donese strateški dijalog sa SAD
BBC News pre 1 satjoš 56 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene da su pretukli advokata i još jednog mladića
RTS pre 1 satjoš 72 povezane