Povezane vesti
Vučić o slici sa malim zlatanom: A šta bi bilo da sam rekao da neću da se slikam
Press 21.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se danas na njegovu posetu odeljenju Hematoonkologije Instituta za majku i dete na kojem se leči teško bolesni dečak Zlatan s kojim se slikao. Foto:Blic Ta fotografija izazvala je buru oprečnih reagovanja… »
Vučić: Nisam mogao da odbijem poziv majke bolesnog dečaka
Danas 21.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je prilikom posete Institutu za majku i dete poštovao sve zdravstvene procedure i da je u sobu dečaka na hematološkom odeljenju ušao na poziv njegove majke, jer nije mogao da odbije taj poziv. U… »
Da sam odbio da se slikam s bolesnim detetom rekli bi da sam đubre i bezosećajni skot
Nova ekonomija 21.02.2019
Aleksandar Vučić: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je prilikom posete Institutu za majku i dete poštovao sve zdravstvene procedure i da je u sobu dečaka na hematološkom odeljenju ušao na poziv njegove majke, jer nije mogao da… »
Vlajić: Ne bi me čudilo da epidemiolozi budu na meti napada botova zbog Vučića
N1 Info 21.02.2019
Novinar Đorđe Vlajić rekao je u Novom danu TV N1 da predsednik Aleksandar Vučić nije smeo da usred sezone gripa obilazi hemato-onkološko odeljenje u Institutu za majku i dete. Kaže i da ga ne bi čudilo ako se epidemiolozi sada nađu na meti… »
NURDOR: Nedopustive posete državnih funkcionera
Danas 20.02.2019
Nakon posete državnih funkcionera odeljenju dečje hemato-onkologije Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr Vukan Čupić“, oglasilo se Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR). U saopštenju se navodi da NURDOR… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 21 povezana

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih