Повезане вести

Вучић о слици са малим златаном: А шта би било да сам рекао да нећу да се сликам

Вучић о слици са малим златаном: А шта би било да сам рекао да нећу да се сликам

Пресс 21.02.2019
Председник Србије Александар Вучић осврнуо се данас на његову посету одељењу Хематоонкологије Института за мајку и дете на којем се лечи тешко болесни дечак Златан с којим се сликао. Фото:Блиц Та фотографија изазвала је буру… »
Вучић: Нисам могао да одбијем позив мајке болесног дечака

Вучић: Нисам могао да одбијем позив мајке болесног дечака

Данас 21.02.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је приликом посете Институту за мајку и дете поштовао све здравствене процедуре и да је у собу дечака на хематолошком одељењу ушао на позив његове мајке, јер није могао да… »
Да сам одбио да се сликам с болесним дететом рекли би да сам ђубре и безосећајни скот

Да сам одбио да се сликам с болесним дететом рекли би да сам ђубре и безосећајни скот

Нова економија 21.02.2019
Александар Вучић: Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је приликом посете Институту за мајку и дете поштовао све здравствене процедуре и да је у собу дечака на хематолошком одељењу ушао на позив његове мајке, јер… »
Влајић: Не би ме чудило да епидемиолози буду на мети напада ботова због Вучића

Влајић: Не би ме чудило да епидемиолози буду на мети напада ботова због Вучића

Н1 Инфо 21.02.2019
Новинар Ђорђе Влајић рекао је у Новом дану ТВ Н1 да председник Александар Вучић није смео да усред сезоне грипа обилази хемато-онколошко одељење у Институту за мајку и дете. Каже и да га не би чудило ако се епидемиолози сада… »
НУРДОР: Недопустиве посете државних функционера

НУРДОР: Недопустиве посете државних функционера

Данас 20.02.2019
Након посете државних функционера одељењу дечје хемато-онкологије Института за здравствену заштиту мајке и детета „Др Вукан Чупић“, огласило се Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР). У саопштењу се… »

Вести дана »