Povezane vesti
Vučić: Rata neće biti sve dok neko ne napadne i počne da ubija Srbe
Večernje novosti 21.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su mir i stabilnost ključni i da rata neće biti sve dok neko fizički ne napadne i ne počne da ubija Srbe, što, kako kaže, ne bi isključio. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je uveren da neće… »
Vučić u jutarnjem o izborima, ostavci, Kosovu: Ja služim samo Srbiji, boriću se svim srcem, ali verovatno neću uspeti... Biću…
Kurir 21.02.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros se, gostujući u jutarnjem programu, osvrnuo i na nedavnu posetu Minhenu i debatu sa Hašimom Tačijem u kojoj je odneo poene jer je, kako je rekao, bio pripremljeniji od Tačija. - Na to nisu reagovali ni… »
"Imam ideju kako može da se reši Kosovo"
Mondo 21.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da nije optimista po pitanju dogovora i rešenja za problem Kosova i Metohije i smatra da će na tom pitanju biti poražen. Imam ideju za Kosovo - ali je neću izneti dok je neko ne bude prihvatio. Foto: Tanjug/Rade… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i upozorenjima RHMZ
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 33 povezane

Premijerka Nepala: Radićemo u skladu sa razmišljanjem Generacije Z
Beta pre 43 minutajoš 9 povezanih

"Mali deo traktora je nebitan": Ministar Glamočić o najavljenom protestu poljoprivrednika u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 18 minutajoš 7 povezanih

Finale Evrobasketa 2025: Nemačka i Turska za zlato, Grčka i Finska za bronzu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 16 povezanih