Повезане вести
Огњен врањеш одговорио просинечком: Јадно је кад гледаш с ким сам био у кревету!
Хот спорт 21.02.2019
После секс скандала којим као спортски портал нисмо желели да бавимо, нажалост цела ствар је стигла до самог терена. Вест да је селектор Босне и Херцеговине склонио из репрезентације Огњена Врањеша подигла је нову буру. Познат… »
Врањеш о избацивању из репрезентације БиХ: Јадно је да се гледа у чијем сам кревету био
Вечерње новости 21.02.2019
После неколико скандала, укључујићи афере из приватног живота, тетоважу Момчила Ђујића и подршке хилиганима атинског АЕК, за искусног дефанзивца више нема места у екипи Роберта Просинечког. Селектор репрезентације Босне и… »
Врањеш о одлуци Просинечког: Јадно!
Мондо 21.02.2019
Фудбалер одлуку селектора да га не позива на акције репрезентације због све чешћих ванфудбалских скандала назвао јадном. Јавио се и Санел Јахић. Њему смета тетоважа четничког војводе. Роберт Просинечки донео је недавно одлуку да… »
Врањеш: Жао ми је што селектора брига с ким сам био у кревету
Вести онлине 21.02.2019
Босански фудбалер је реаговао на одлуку селектора фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине, Роберта Просинечког, да га “прецрта” из националног тима. - Јадно је да се не гледају учинак и допринос репрезентацији, већ то у… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 12 минутајош 2 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 32 минутајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 22 минутајош 1 повезана