Повезане вести

Огњен врањеш одговорио просинечком: Јадно је кад гледаш с ким сам био у кревету!

Огњен врањеш одговорио просинечком: Јадно је кад гледаш с ким сам био у кревету!

Хот спорт 21.02.2019
После секс скандала којим као спортски портал нисмо желели да бавимо, нажалост цела ствар је стигла до самог терена. Вест да је селектор Босне и Херцеговине склонио из репрезентације Огњена Врањеша подигла је нову буру. Познат… »
Врањеш о избацивању из репрезентације БиХ: Јадно је да се гледа у чијем сам кревету био

Врањеш о избацивању из репрезентације БиХ: Јадно је да се гледа у чијем сам кревету био

Вечерње новости 21.02.2019
После неколико скандала, укључујићи афере из приватног живота, тетоважу Момчила Ђујића и подршке хилиганима атинског АЕК, за искусног дефанзивца више нема места у екипи Роберта Просинечког. Селектор репрезентације Босне и… »
Врањеш о одлуци Просинечког: Јадно!

Врањеш о одлуци Просинечког: Јадно!

Мондо 21.02.2019
Фудбалер одлуку селектора да га не позива на акције репрезентације због све чешћих ванфудбалских скандала назвао јадном. Јавио се и Санел Јахић. Њему смета тетоважа четничког војводе. Роберт Просинечки донео је недавно одлуку да… »
Врањеш: Жао ми је што селектора брига с ким сам био у кревету

Врањеш: Жао ми је што селектора брига с ким сам био у кревету

Вести онлине 21.02.2019
Босански фудбалер је реаговао на одлуку селектора фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине, Роберта Просинечког, да га “прецрта” из националног тима. - Јадно је да се не гледају учинак и допринос репрезентацији, већ то у… »

Вести дана »