Povezane vesti
Ognjen vranješ odgovorio prosinečkom: Jadno je kad gledaš s kim sam bio u krevetu!
Hot sport 21.02.2019
Posle seks skandala kojim kao sportski portal nismo želeli da bavimo, nažalost cela stvar je stigla do samog terena. Vest da je selektor Bosne i Hercegovine sklonio iz reprezentacije Ognjena Vranješa podigla je novu buru. Poznat kao čovek bez dlake na… »
Vranješ o izbacivanju iz reprezentacije BiH: Jadno je da se gleda u čijem sam krevetu bio
Večernje novosti 21.02.2019
Posle nekoliko skandala, uključujići afere iz privatnog života, tetovažu Momčila Đujića i podrške hiliganima atinskog AEK, za iskusnog defanzivca više nema mesta u ekipi Roberta Prosinečkog. Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert… »
Vranješ o odluci Prosinečkog: Jadno!
Mondo 21.02.2019
Fudbaler odluku selektora da ga ne poziva na akcije reprezentacije zbog sve češćih vanfudbalskih skandala nazvao jadnom. Javio se i Sanel Jahić. Njemu smeta tetovaža četničkog vojvode. Robert Prosinečki doneo je nedavno odluku da precrta Ognjena… »
Vranješ: Žao mi je što selektora briga s kim sam bio u krevetu
Vesti online 21.02.2019
Bosanski fudbaler je reagovao na odluku selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Roberta Prosinečkog, da ga “precrta” iz nacionalnog tima. - Jadno je da se ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 48 minutajoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Lider najveće gruzijske opozicione stranke uhapšen dok su demonstranti blokirali auto-put
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana
Pronađene crne kutije iz aviona! Počinje izvlačenje delova olupine iz reke, dosad identifikovano 55 od ukupno 67 osoba poginulih (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 1 povezana