Povezane vesti
Žena preminula od gripa u Gornjem Milanovcu
Radio 021 21.02.2019
M.P (62) iz Gornjeg Milanovca preminula je zbog komplikacija izazvanih virusom gripa, rečeno je danas agenciji Beta u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu. Ona je pre deset dana iz milanovačke bolnice upućena u Bolnicu u Kragujevcu, zbog pogoršanja opšteg… »
Žena iz Gornjeg Milanovca preminula zbog komplikacija izazvanih gripom
N1 Info 21.02.2019
Žena M.P. (62) iz Gornjeg Milanovca preminula je zbog komplikacija izazvanih virusom gripa, rečeno je agenciji Beta u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu. Ona je pre deset dana iz milanovačke bolnice upućena u Bolnicu u Kragujevcu, zbog pogoršanja opšteg… »
Prva žrtva gripa u Gornjem Milanovcu: Žena (60) preminula u bolnici
Kurir 21.02.2019
Žena iz Gornjeg Milanovca (60) prva je žrtva gripa u toj opštini. Ona je prema rečima direktora Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu Predraga Šutića primljena 7. februara u tu ustanovu sa blažom kliničkom slikom. "Iz preventivnih razloga je prebačena u… »
Vesti dana »
"Gastoz me je zvao i pretio mi, ali ne plašim se" Mali Velja bacio oko na Anđelu, ništa mu neće stati na put ka njoj!
Kurir pre 3 minutajoš 8 povezanih
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 1 povezana
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana
Matora ušla u Elitu 10, pa žestoko prozvala Anđelu Đuričić: "Širi a**s i pokazuje u kameru... Užas!"
Telegraf pre 3 satajoš 2 povezane