Povezane vesti
Astronaut otkriva kako izgleda život u svemiru: Mnogi povraćaju, spavate vezani za krevete, a već prvog dana mi se dogodilo…
Kurir 21.02.2019
"Ništa ne može da vas pripremi za prvi pogled na planetu Zemlju iz svemira. Prvi utisak koji sam imao jeste koliko je tanka naša atmosfera", rekao je Don Tomas (63), nekadašnji astronaut koji je 20 puta bio u svemiru. Tomas je ispričao kako zapravo… »
Ispovest jednog astronauta: "Na ovo vas ništa ne može pripremiti, a već prvog dana mislio sam da sam video vanzemaljce"
Blic 21.02.2019
Don Tomas (63) je veteran astronaut koji je 20 puta bio u svemiru. On je ispričao kako zapravo izgleda život astronauta. Prvi put kada je video Zemlju iz svemira nije mogao da se odvoji od prozora, kao ni njegovi drugovi. - Ništa vas ne može pripremiti… »
Vesti dana »
Građanima preko sistema "Pronađi me" stigla poruka o curenju amonijaka. MUP: Pogrešli smo, ovo se neće ponoviti
Nova pre 15 minutajoš 33 povezane
U 9 ujutru subjektivni osećaj već 35 stepeni! Rhmz izdao najviši stepen upozorenja zbog vrućina, u ovim grdovima je najgore, a od sutra još veći pakao: "Veoma opasna vremenska situacija"
Blic pre 5 minutajoš 23 povezane
Vučić na Vidovdan u Hramu Svetog Save: Bez ove svetinje ni srpski narod ni država ne bi mogli da opstanu
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
Raspored Mundijala (18.dan): Počinje eliminaciona faza Svetskog prvenstva
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih