Povezane vesti
Astronaut otkriva kako izgleda život u svemiru: Mnogi povraćaju, spavate vezani za krevete, a već prvog dana mi se dogodilo…
Kurir 21.02.2019
"Ništa ne može da vas pripremi za prvi pogled na planetu Zemlju iz svemira. Prvi utisak koji sam imao jeste koliko je tanka naša atmosfera", rekao je Don Tomas (63), nekadašnji astronaut koji je 20 puta bio u svemiru. Tomas je ispričao kako zapravo… »
Ispovest jednog astronauta: "Na ovo vas ništa ne može pripremiti, a već prvog dana mislio sam da sam video vanzemaljce"
Blic 21.02.2019
Don Tomas (63) je veteran astronaut koji je 20 puta bio u svemiru. On je ispričao kako zapravo izgleda život astronauta. Prvi put kada je video Zemlju iz svemira nije mogao da se odvoji od prozora, kao ni njegovi drugovi. - Ništa vas ne može… »
Vesti dana »

Dva dana kasnije: MUP ne može ili ne želi da utvrdi koji žandarm je povredio policajca
Radio 021 pre 42 minutajoš 26 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 7 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 5 satijoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 2 satajoš 54 povezane