Povezane vesti
AMSS: Dobra prohodnost za putnička vozila, ali teretnjaci na granicama i po 6 sati
Moj auto 21.02.2019
Na autoputevima, kao i na glavnim državnim putevima u Srbiji vozače danas očekuje dobra prohodnost, povoljne vremenske prilike i suvi kolovozi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na… »
Vozači, obratite pažnju na radove na mnogim putevima
Mondo 21.02.2019
Opasnost predstavljaju i odroni na deonicama pored stenskih useka. Foto: MONDO/Jovana Todorović Na autoputevima, kao i na glavnim državnim putevima u Srbiji vozače očekuje dobra prohodnost, povoljne vremenske prilike i suvi kolovozi, saopštio je… »
Vesti dana »

Student Filozofskog: Policajci me 10 minuta tukli u marici, naizmenično šamarali, glavu mi udarali u staklo
Cenzolovka pre 1 satjoš 29 povezanih

UŽIVO Četvrti dan blokada: Najavljeni protesti za večeras, policija sa fantomkama ispred FON-a
Danas pre 1 satjoš 24 povezane

Odbačena krivična prijava protiv člana SNS-a koji je napao snimatelja: Tužilaštvo smatra da to nije nasilničko ponašanje, podneće prekršajnu prijavu
Cenzolovka pre 1 satjoš 32 povezane

Teška saobraćajna nesreća u blizini graničnog prelaza Tovarnik-Šid: Frontalni sudar kamiona
Euronews pre 4 satijoš 29 povezanih

„Svaki dogovor mora doneti kraj rata u Gazi“: Hamas spreman za primirje sa Izraelom, ali ne pod Trampovim uslovima
Danas pre 3 satajoš 40 povezanih