Povezane vesti
Potresna ispovest oca čiju je trudnu ćerku (29) ubio grip: Hteo sam mojoj Tijani oba plućna krila da dam, ali nije vredelo...…
Kurir 21.02.2019
Ratko Gardić iz Užica skrhan bolom sahranio ćerku koja je umrla u osmom mesecu trudnoće od opakog virusa. Hteo sam mojoj Tijani oba plućna krila da dam, pitao sam lekare može li to, ali nije vredelo... Ovako je juče, u dvorištu porodične kuće u Kačeru… »
Tragedija: Devojka (29) umrla na Infektivnoj u Beogradu, nakon što je rodila mrtvu bebu, sumnja se na grip
Blic 21.02.2019
Tijana Gardić (29) iz Užica, preminula je 18. februara u Infektivnoj klinici Kliničkog centra Srbije, kako se sumnja, od komplikacija izazvanih gripom. Nesrećna Užičanka, koja je bila u osmom mesecu trudnoće, imala je, prema rečima porodice, simptome… »
Tuga do neba! Tijana (29) iz Užica umrla od gripa u 8. mesecu trudnoće! Lekari nisu uspeli da spasu ni nju, ni bebu!
Kurir 21.02.2019
Užice. - Tijana Gardić (29), trudnica iz Užica, koja je od posledica gripa 18. februara preminula u bolnici u Beogradu sahranjena je juče na groblju Sarića Osoje u Užicu. Tijana je, tvrde njeni prijatelji, bila u osmom mesecu trudnoće, zbog lošeg… »
Vesti dana »

Nba liga je počela spektakularno: Dončiće neverovatan u porazu Lejkersa!
Hot sport pre 1 satjoš 22 povezane

Đurić razgovarao sa predsedavajućim Saveta bezbednosti UN ruskim ambasadorom Nebenzjom
Beta pre 38 minutajoš 16 povezanih

Tresao se Rodos Snažan zemljotres od 4,7 stepeni uznemirio region
Dnevnik pre 2 satajoš 15 povezanih