Повезане вести
Потресна исповест оца чију је трудну ћерку (29) убио грип: Хтео сам мојој Тијани оба плућна крила да дам, али није вредело...…
Курир 21.02.2019
Ратко Гардић из Ужица скрхан болом сахранио ћерку која је умрла у осмом месецу трудноће од опаког вируса. Хтео сам мојој Тијани оба плућна крила да дам, питао сам лекаре може ли то, али није вредело... Овако је јуче, у дворишту… »
Трагедија: Девојка (29) умрла на Инфективној у Београду, након што је родила мртву бебу, сумња се на грип
Блиц 21.02.2019
Тијана Гардић (29) из Ужица, преминула је 18. фебруара у Инфективној клиници Клиничког центра Србије, како се сумња, од компликација изазваних грипом. Несрећна Ужичанка, која је била у осмом месецу трудноће, имала је, према… »
Туга до неба! Тијана (29) из Ужица умрла од грипа у 8. месецу трудноће! Лекари нису успели да спасу ни њу, ни бебу!
Курир 21.02.2019
Ужице. - Тијана Гардић (29), трудница из Ужица, која је од последица грипа 18. фебруара преминула у болници у Београду сахрањена је јуче на гробљу Сарића Осоје у Ужицу. Тијана је, тврде њени пријатељи, била у осмом месецу… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 53 минутајош 1 повезана
Улазак у 2026. без решења за НИС! Колико дуго Србија може на резервама? (видео)
Блиц пре 32 минутајош 1 повезана