Повезане вести
Оптужени за покушај убиства новинара БН телевизије се смешкао у судници
Вечерње новости 21.02.2019
Оптужницом Марко Чолић се терети да је заједно с Недељко Дукићем, који је у бекству, 26. августа прошле године покушао да убије Владимира Ковачевића. У Окружном суду у Бањалуци данас је почело суђење боксеру Марку Чолићу… »
„Мислио сам да ће ме убити“ Новинар Владимир Ковачевић у судници изнео детаље о бруталном нападу
Блиц 21.02.2019
“Када су кренули да ме туку палицама бојао сам се да ће ме убити и покушавао сам сачувати своју главу” - овако је данас у Окружном суду у Бањалуци почео сведочење новинар БН телевизије Владимир Ковачевић, којег су у августу… »
Почиње суђење боксеру оптуженом за покушај убиства новинара
Блиц 21.02.2019
У Окружном суду у Бањалуци данас почиње суђење боксеру Марку Чолићу (32), оптуженом за покушај убиства новинара РТВ БН Владимира Ковачевића (37). Чолић се још увек налази у притвору, који му је одређен приликом хапшења. У… »
Вести дана »
Вучић из Париза: Са Макроном три сата о сарадњи, до 15. децембра потписујемо уговор за метро
ИндексОнлине пре 1 сатјош 5 повезаних
"Бивши, али будући председник чим буде прилике": Додик подвукао да се не повлачи из политике
Блиц пре 3 минутајош 1 повезана
Судар аутобуса и аутомобила: Несрећа на аутопуту код Мостара (видео)
Блиц пре 18 минутајош 1 повезана
Покрет слободних грађана и Зелено-леви фронт склопили стратешко партнерство на церемонији потписивања Меморандума
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана