Povezane vesti

Veseljijev opasan poziv regionu: Hajde da se okupimo protiv Srbije!

Vesti online 21.02.2019
Predsednik opozicione DPK i predsednik parlamenta, Kadri Veselji, izjavio je da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je, kaže, lično spreman da se suoči sa Srbijom, i pozvao je Makedoniju i Crnu Goru, sada članice NATO, da se "svi… »

Veselji poziva Podgoricu i Skoplje u pakt protiv Srbije

Večernje novosti 21.02.2019
Šef parlamenta u Prištini opet zvecka oružjem i traži saveznike. Krajem prošle godine i Hodžaj po regionu lobirao za front protiv nas. PREDSEDNIK parlamenta u Prištini Kadri Veselji i lider vladajuće DPK u četvrtak je pozvao Severnu Makedoniju i… »

Veselji pozvao Severnu Makedoniju i Crnu Goru da se "okupe protiv Srbije"

N1 Info 21.02.2019
Predsednik opozicione DPK i predsednik parlamenta Kosova Kadri Veselji kaže da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je, dodaje, "lično spreman da se suoči sa Srbijom". Pozvao je Severnu Makedoniju i Crnu Goru, sada članice NATO-a, da… »

Veselji pozvao CG i mkd: Hajdemo svi protiv Srbije!

Mondo 21.02.2019
Predsednik parlamenta Kosova Kadri Veselji izjavio je da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je, kaže, lično spreman da se suoči sa Srbijom. Foto: Reuters/ Agron Beqiri On je pozvao Severnu Makedonju i Crnu Goru, sada člainice NATO… »

Sumanute izjave! Veselji šokirao u TV intervju: Hajde da se svi okupimo protiv Srbije! Ako Bog da suočiću se sa njima i…

Kurir 21.02.2019
Prvi čovek kosovskog parlamenta i najveće vladajuće stranke na KiM Kadri Veselji kaže da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu ali je, kaže, lično spreman da se suoči sa Srbijom, i pozvao Makedonju i Crnu Goru, sada člainice NATO, da se… »

Veselji:Hajde da se svi okupimo protiv Srbije

RTV 21.02.2019
PRIŠTINA - Predsednik opozicione DPK i predsednik parlamenta, Kadri Veselji, izjavio je da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je, kaže, lično spreman da se suoči sa Srbijom, te pozvao Makedonju i Crnu Goru, sada članice NATO, da se… »

"Inshalla": Sumanuto TV gostovanje Veseljija, tražio da se region ujedini protiv Srbije, pa izneo niz huškačih izjava

Blic 21.02.2019
Prvi čovek kosovskog parlamenta i najveće vladajuće stranke na KiM Kadri Veselji kaže da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu ali je, kaže, lično spreman da se suoči sa Srbijom, i pozvao Makedonju i Crnu Goru, sada člainice NATO, da se… »

"Hajde da se svi okupimo protiv Srbije"

B92 21.02.2019
Predsednik opozicione DPK i predsednik parlamenta Kadri Veselji izjavio je da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu. On je, kaže, lično spreman da se suoči sa Srbijom, te pozvao Makedonju i Crnu Goru, sada člainice NATO, da se "svi okupe… »

Veselji poziva na okupljanje protiv Srbije

RTS 21.02.2019
Predsednik opozicione DPK i predsednik parlamenta Kadri Veselji kaže da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je, dodaje, "lično spreman da se suoči sa Srbijom". Pozvao je Makedoniju i Crnu Goru, sada članice NATO-a, da se svi "okupe… »

Veselji diže region na oružje: ''Hajde da se svi okupimo protiv Srbije''

Pravda 21.02.2019
Predsednik opozicione DPK i predsednik tzv. kosovskog parlamenta, Kadri Veselji, izjavio je da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je, kaže, lično spreman da se suoči sa Srbijom, te pozvao Makedoniju i Crnu Goru, sada članice NATO… »

Vesti dana »