Povezane vesti

Opasnost za Srbiju: Afička kuga u komšiluku, virus kosi životinje

B92 pre 27 dana
B92: Opasnost za Srbiju: Afička kuga u komšiluku, virus kosi životinje
Beograd -- Pojava afričke kuge svinja u Bugarskoj, Mađarskoj i Rumuniji predstavlja neposrednu pretnju za zemlje Balkana, koje nikada nisu bile izložene toj bolesti.
Na opreznost pozivaju iz Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO). "Balkan nikada nije bio izložen afričkoj svinjskoj kugi, što znači da vlade, farmeri i lovci imaju malo informacija i tehničkog znanja o toj... »

Afrička kuga svinja ozbijna pretnja za Balkan

Nova ekonomija pre 27 dana
Iz Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO) poručuju da pojava afričke kuge svinja u Bugarskoj, Mađarskoj i Rumuniji predstavlja ozbiljnu i neposrednu pretnju za zemlje Balkana koje nikada nisu bile izložene bolesti. "Balkan nikada nije bio izložen afričkoj svinjskoj kugi, što... »

Upozorenje iz Organizacije za hranu UN: Afrička kuga svinja ozbiljna pretnja za balkanske zemlje

Blic pre 27 dana
Pojava afričke kuge svinja u Bugarskoj, Mađarskoj i Rumuniji u ovoj godini predstavlja ozbiljnu i neposrednu pretnju za zemlje Balkana, koje nikada nisu bile izložene toj bolesti, poručuju iz Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO). - Balkan nikada nije bio izložen afričkoj... »

Upozorenje: Afrička kuga svinja ozbiljna pretnja za balkanske zemlje

B92 pre 27 dana
B92: Upozorenje: Afrička kuga svinja ozbiljna pretnja za balkanske zemlje
Pojava afričke kuge svinja u Bugarskoj, Mađarskoj i Rumuniji predstavlja ozbiljnu i neposrednu pretnju za Balkan zemlje koje nikada nisu bile izložene bolesti
To poručuju iz Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO). "Balkan nikada nije bio izložen afričkoj svinjskoj kugi, što znači da vlade, farmeri i lovci imaju malo informacija i tehničkog znanja o toj bolesti",... »
©2019 Netmark d.o.o.