Povezane vesti

Nije šala: Ne kupovati meso na pijacama?

Mondo 21.02.2019
Na pijacama u severoistočnom delu Srbije zabranjena je prodaja mesa poreklom iz Mađarske i Rumunije, kao i sa lokalnih gazdinstava. Jesu li time bezbedni i građani u ostatku Srbije? Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija U Srednjobanatskom okrugu… »

Opasno: Zaražene svinje mogu da unište ekonomiju Srbije VIDEO

B92 21.02.2019
Beograd -- Na pijacama u Srednjobanatskom okrugu zabranjen je promet mesa i proizvoda od mesa. Ovo se odnosi na proizvode poreklom iz Mađarske i Rumunije, kao i iz gazdinstava zbog sprečavanja unošenja, pojave i širenja zarazne bolesti afričke kuge… »

Zabranjen promet mesa i proizvoda od mesa poreklom iz Mađarske i Rumunije

RTV 21.02.2019
ZRENJANIN - Zbog sprečavanja pojave i širenja zarazne bolesti afričke kuge svinja odlučeno je da se zabrani promet mesa i proizvoda od mesa poreklom iz Mađarske i Rumunije na pijacama. Odluka o zabrani prodaje i kupovine mesa doneta je na današnjem… »

Velika opasnost za Srbiju: Afička kuga u komšiluku, virus kosi životinje! A najgore od svega...

Pravda 21.02.2019
Pojava afričke kuge svinja u Bugarskoj, Mađarskoj i Rumuniji predstavlja neposrednu pretnju za zemlje Balkana, koje nikada nisu bile izložene toj bolesti. Na opreznost pozivaju iz Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO). - Balkan… »

Zabrana prometa mesa na pijacama zbog sprečavanja pojave Afričke kuge svinja

Danas 21.02.2019
Na pijacama u Srednjobanatskom okrugu zabranjen je promet mesa i proizvoda od mesa poreklom iz Mađarske i Rumunije, kao i iz gazdinstava radi sprečavanja unošenja, pojave i širenja zarazne bolesti Afričke kuge svinja (AKS), saopšteno je danas iz… »

Vesti dana »