Povezane vesti

Prva reakcija iz Humske - Evo šta Mijailović misli o Zvezdinom "begu sa postolja"?

Sportske.net 21.02.2019
Konačno je i predsednik Partizana Ostoja Mijailović progovorio o stvarima koje su se dešavale posle finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Velika bura podigla se nakon finala Kupa Radivoja Koraća i trijumfa koji je Partizan ostvario nad… »

Kazne mimo propisa: Zvezda reagovala na sankcije za dešavanja tokom i posle Kupa

Večernje novosti 21.02.2019
Saopštenje nije potpisano ni overeno od strane komesara Popovića, koji je naveden kao autor. Sve je urađeno bez poštovanja pravnih i zakonima zasnovanih normi - navode crveno-beli. POVODOM kazne koju je Košarkaški savez Srbije izrekao Crvenoj zvezdi… »

KK Zvezda: Saopštenje o kaznama kao da je pisala grupa građana u kafani

Beta 21.02.2019
Košarkaški klub Crvena zvezda kritikovao je danas nacionalni Savez zbog saopštenja o kaznama povodom dešavanja na Kupu Radivoja Koraća. Košarkaški savez Srbije je, po pisanju medija, kaznio Zvezdu ukupno sa 912.000 dinara zbog dešavanja na… »

Zvezda izdala saopštenje povodom kazne oko dešavanja sa završnice KRK: "Kap koja je prelila čašu!"

Sportske.net 21.02.2019
Srpski šampion zaradio je veliku kaznu zbog nekoliko prekršaja tokom Kupa Radivoja Koraća. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u finalu Kupa Radivoja Koraća od ekipe Partizana rezultatom 76:74, "crno-beli" su slavili pogocima Džoka Lendejla sa… »

Oglasili se crveno-beli: Zvezda nije načinila prekršaj, jer oni nisu predviđeni aktima KSS

Sportski žurnal 21.02.2019
Saopštenje KK Crvena zvezda mts vezano za (kaznu) KSS oko dešavanja na završnici Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Povodom kazne KSS vezane za Kup Radivoja Koraća oglasili su se beogradski crveno-beli: KK Crvena zvezda mts je još u sredu saznao za… »

KKCZ o kazni: Od njih nismo ni očekivali bolje

N1 Info 21.02.2019
Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem povodom odluke Košarkaškog saveza Srbije da ga kazni zbog postupaka tokom finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća. U četvrtak ujutru saopšteno je da će crveno-beli morati da plate 912.000 dinara… »

Saopštenje KK Crvena zvezda: Što se tiče faula - sve je rekao Krstić

Vesti online 21.02.2019
Košarkaški klub Crvena zvezda izdala je saopštenje povodom kazne od KSS i još jednom se osvrnula na suđenje u finalu Kupa Radivoja Koraća. "KK Crvena zvezda mts je još u sredu saznao za sramno i nestručno saopštenje KSS o nekakvim navodnim… »

KKCZ: Sramno saopštenje KSS, što se tiče faula – sve je rekao Krstić

B92 21.02.2019
Košarkaški klub Crvena zvezda izdala je saopštenje povodom kazne od KSS i još jednom se osvrnula na suđenje u finalu Kupa Radivoja Koraća. Aktuelni šampion Srbije poražen je u velikom finalu od Partizana sa 76:74, a pobedonosni poen crno-belima… »

Vesti dana »