Povezane vesti

Ratarima dotacija 20 dinara po litru dizela

Radio 021 21.02.2019
Vlada Srbije danas je donela Uredbu koja predstavlja finansijsku podršku poljoprivrednim proizvođačima za kupovinu dizel goriva u iznosu od 20 dinara po litru, do 60 litara goriva po hektaru, a najviše za 20 hektara poljoprivrednog zemljišta. Za ovu… »

Vlada Srbije: Podrška poljoprivrednicma, usvojene izmene Zakona o založnom pravu

Večernje novosti 21.02.2019
Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici predlog izmene Zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima upisanim u registar. Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici predlog izmene Zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima upisanim u… »

Vlada usvojila izmene i dopune Zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima upisanim u registar

Danas 21.02.2019
Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici predlog izmene Zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima upisanim u registar, kojim bi se podaci o eventualnim opterećenjima na pokretnim stvarima i pravima pravnih i fizičkih lica registracijom… »

Vlada poljoprivrednicima dotira 20 dinara po litru dizela, 60 litara po hektaru

RTV 21.02.2019
BEOGRAD - Vlada Srbije, usled uspešne finansijske konsolidacije i dodatnih sredstava koja su time obezbeđena, danas je na sednici donela Uredbu koja predstavlja finansijsku podršku poljoprivrednim proizvođačima za kupovinu dizel goriva u iznosu od 20… »

Vlada Srbije: Izmene zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima

Dnevnik 21.02.2019
BEOGRAD: Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima upisanim u registar, kojim se stvara jedinstveni pravni okvir i omogućava da se i na druge vrste obezbeđenja… »

Finansijska podrška poljoprivrednicima za kupovinu dizela

RTS 21.02.2019
Vlada Srbije je, usled uspešne finansijske konsolidacije i dodatnih sredstava koja su time obezbeđena, donela Uredbu koja predstavlja finansijsku podršku poljoprivrednim proizvođačima za kupovinu dizel goriva u iznosu od 20 dinara po litri, do 60… »

Ratarima dizel 20 dinara jeftiniji

Mondo 21.02.2019
Vlada Srbije je odobrila subvenciju poljoprivrednicima za kupovinu dizel goriva u iznosu od 20 dinara po litri. Foto: MONDO/Danilo Jauković Subvencija se odnosi na 60 litara goriva po hektaru prijavljene površine koja se obrađuje, a za najviše 20… »

Za „zeleni” dizel subvencije dve milijarde dinara

Politika 21.02.2019
Poljoprivrednici će na pomoć iz državne kase moći da računaju od 1. marta, bez prilaganja fiskalnih računa. Novim agrarnim merama poljoprivrednici u Srbiji će, od 1. marta, moći da računaju na subvencije na dizel gorivo, za šta su izdvojene… »

Vesti dana »