Ratarima dotacija 20 dinara po litru dizela

Ratarima dotacija 20 dinara po litru dizela

Radio 021 pre 56 dana
Vlada Srbije danas je donela Uredbu koja predstavlja finansijsku podršku poljoprivrednim proizvođačima za kupovinu dizel goriva u iznosu od 20 dinara po litru, do 60 litara goriva po hektaru, a najviše za 20 hektara poljoprivrednog zemljišta.
Za ovu namenu obezbeđeno je ukupno 1,9 milijardi dinara, a prijave se mogu podneti Upravi za trezor od 1. marta do 31. aprila, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. Usvajanjem Uredbe o programu razvoja... »

Vlada Srbije: Podrška poljoprivrednicma, usvojene izmene Zakona o založnom pravu

Večernje novosti pre 56 dana
Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici predlog izmene Zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima upisanim u registar
Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici predlog izmene Zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima upisanim u registar, kojim bi se podaci o eventualnim opterećenjima na pokretnim stvarima i pravima pravnih i fizičkih... »

Vlada Srbije: Izmene zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima

Dnevnik pre 56 dana
BEOGRAD: Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima upisanim u registar, kojim se stvara jedinstveni pravni okvir i omogućava da se i na druge vrste obezbeđenja potraživanja primene ista rešenja kao za založno pravo.
Time bi se podaci o eventualnim opterećenjima na pokretnim stvarima i pravima pravnih i fizičkih lica registracijom učinili potpunijim, javno dostupnim i pravno sigurnijim. Primenom usvojenih izmena Srbija će biti bolje... »

Vlada poljoprivrednicima dotira 20 dinara po litru dizela, 60 litara po hektaru

RTV pre 56 dana
RTV: Vlada poljoprivrednicima dotira 20 dinara po litru dizela, 60 litara po hektaru
BEOGRAD - Vlada Srbije, usled uspešne finansijske konsolidacije i dodatnih sredstava koja su time obezbeđena, danas je na sednici donela Uredbu koja predstavlja finansijsku podršku poljoprivrednim proizvođačima za kupovinu dizel goriva u iznosu od 20 dinara po litri, do 60 litara goriva po hektaru, a za najviše 20 hektara poljoprivrednog zemljišta.
Za ovu namenu obezbeđeno je ukupno 1,9 milijardi dinara, a prijave se mogu podneti Upravi za trezor od 1. marta do 31. aprila, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. Vlada Srbije nastaviće i u 2019. godini sa... »

Ratarima dizel 20 dinara jeftiniji

Mondo pre 57 dana
Vlada Srbije je odobrila subvenciju poljoprivrednicima za kupovinu dizel goriva u iznosu od 20 dinara po litri.
Foto: MONDO/Danilo Jauković Subvencija se odnosi na 60 litara goriva po hektaru prijavljene površine koja se obrađuje, a za najviše 20 hektara poljoprivrednog zemljišta. Za ovu namenu obezbeđeno je ukupno 1,9 milijardi dinara, a... »

Finansijska podrška poljoprivrednicima za kupovinu dizela

RTS pre 57 dana
RTS: Finansijska podrška poljoprivrednicima za kupovinu dizela
Vlada Srbije je, usled uspešne finansijske konsolidacije i dodatnih sredstava koja su time obezbeđena, donela Uredbu koja predstavlja finansijsku podršku poljoprivrednim proizvođačima za kupovinu dizel goriva u iznosu od 20 dinara po litri, do 60 litara goriva po hektaru, a za najviše 20 hektara poljoprivrednog zemljišta.
Za ovu namenu obezbeđeno je ukupno 1,9 milijardi dinara, a prijave se mogu podneti Upravi za trezor od 1. marta do 31. aprila, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. Vlada Srbije nastaviće i u 2019. godini sa... »

Vlada usvojila izmene i dopune Zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima upisanim u registar

Danas pre 57 dana
Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici predlog izmene Zakona o založnom pravu na pokretnim stvarima upisanim u registar, kojim bi se podaci o eventualnim opterećenjima na pokretnim stvarima i pravima pravnih i fizičkih lica registracijom učinili potpunijim, javno dostupnim i pravno sigurnijim.
Za ovu namenu Vlada je obezbedila 1,9 milijardi dinara i prijave se mogu podneti Upravi za trezor od 1. marta do 31. aprila 2019. godine. Kako su naveli iz Vlade i u 2019. godini će se nastaviti sa razvojem savetodavnih poslova u... »

Za „zeleni” dizel subvencije dve milijarde dinara

Politika pre 57 dana
Poljoprivrednici će na pomoć iz državne kase moći da računaju od 1. marta, bez prilaganja fiskalnih računa
Novim agrarnim merama poljoprivrednici u Srbiji će, od 1. marta, moći da računaju na subvencije na dizel gorivo, za šta su izdvojene dodatne dve milijarde dinara, izjavio je juče ministar poljoprivrede Branislav Nedimović. On je... »
©2019 Netmark d.o.o.