Skoplje prokomentarisalo Veseljijev "pakt protiv Srbije"

Skoplje prokomentarisalo Veseljijev "pakt protiv Srbije"

Vesti online pre 28 dana
Vlada Republike Severne Makedonije vodi politiku koja doprinosi učvršćivanju prijateljskih odnosa sa svim svojim susedima, uključujući i sa Republikom Srbijom, odgovor je makedonske vlade na pitanje Tanjuga kako komentarišu poziv predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija Makedoniji i Crnoj Gori da se, "zajedno sa Kosovom", "okupe protiv Srbije".
Umesto konkretnog odgovora, odnosno komentara Veseljijeve izjave, u odgovoru iz Skoplja se poručuje da su "građani obe zemlje prijateljski narodi, koji su sarađivali kroz istoriju“ i da se "uskoro, na graničkom prelazu Tabanovce,... »

Skoplje o izjavi Veseljija: Radimo u cilju stabilnosti region

RTS pre 28 dana
RTS: Skoplje o izjavi Veseljija: Radimo u cilju stabilnosti region
U Vladi Republike Severne Makedonije kažu da vode politiku koja doprinosi učvršćivanju prijateljskih odnosa sa svim susedima, uključujući i sa Republikom Srbijom.
Makedonska vlada odgovorila je na pitanje Tanjuga kako komentariše poziv predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija Makedoniji i Crnoj Gori da se, "zajedno sa Kosovom", "okupe protiv Srbije". Umesto konkretnog odgovora,... »

Skoplje o pozivu Veseljija na "ujedinjenje": Radimo u cilju stabilnosti regiona

RTV pre 28 dana
RTV: Skoplje o pozivu Veseljija na "ujedinjenje": Radimo u cilju stabilnosti regiona
SKOPLJE - Vlada Republike Severne Makedonije vodi politiku koja doprinosi učvršćivanju prijateljskih odnosa sa svim svojim susedima, uključujući i sa Republikom Srbijom, odgovor je makedonske vlade na pitanje Tanjuga kako komentarišu poziv predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija Makedoniji i Crnoj Gori da se, "zajedno sa Kosovom", "okupe protiv Srbije".
Umesto konkretnog odgovora, odnosno komentara Veseljijeve izjave, u odgovoru iz Skoplja se poručuje da su "građani obe zemlje prijateljski narodi, koji su sarađivali kroz istoriju" i da se "uskoro, na graničnom prelazu Tabanovce,... »

Posle poziva na pakt protiv Beograda Vlada Severne Makedonije: Sa Srbijom učvršćujemo prijateljske odnose

Večernje novosti pre 28 dana
Građani dveju zemalja su prijateljski narodi koji su sarađivali kroz istoriju, precizirao je Bošnjakovski za „Novosti“
SKOPLjE OD STALNOG DOPISNIKA Vlada Republike Severne Makedonije vodi politiku koja doprinosi učvršćivanju prijateljskih odnosa sa svim svojim susedima uključujući i Republiku Srbiju, ocenio je u četvrtak za Večernje novosti,... »
©2019 Netmark d.o.o.