Повезане вести

Бивши хрватски специјалац брутално премлатио ћерку (14): Девојчица преко балкона побегла код комшије, али је помахнитали отац…

Бивши хрватски специјалац брутално премлатио ћерку (14): Девојчица преко балкона побегла код комшије, али је помахнитали отац…

Курир 21.02.2019
Бивши специјалац полицијске јединице Алфе Суад Фејзић претукао је у петак своју ћерку (14), а онда пијан аутомобилом бежао од полиције и изазвао саобраћајну несрећу. Да подсетимо Фејзић је, према речима његове бивше супруге, у… »
Упомоћ, тата гушиш ме! Проговорила девојчица коју је брутално претукао отац, бивши специјалац

Упомоћ, тата гушиш ме! Проговорила девојчица коју је брутално претукао отац, бивши специјалац

Телеграф 21.02.2019
Отац ју је толико тукао да је њеном главом откинуо и једну летву с ограде. Бивши специјалац полицијске јединице Алфа претукао је у петак своју ћерку на загребачкој Пешченици и потом у алкохолисаном стању аутомобилом бежао од… »
Нико ме није питао хоћу ли ићи код монструма: Проговорила девојчица коју је отац специјалац крвнички претукао у Загребу

Нико ме није питао хоћу ли ићи код монструма: Проговорила девојчица коју је отац специјалац крвнички претукао у Загребу

Курир 21.02.2019
Бивши специјалац хрватске полицијске јединице Алфе претукао је у петак своју ћерку на загребачкој Пешченици и потом у алкохолизираном стању аутомобилом бежао од полиције и направио саобраћајну несрећу. Подсетимо, С. Ф. је према… »

Вести дана »