Povezane vesti

Bivši hrvatski specijalac brutalno premlatio ćerku (14): Devojčica preko balkona pobegla kod komšije, ali je pomahnitali…

Bivši hrvatski specijalac brutalno premlatio ćerku (14): Devojčica preko balkona pobegla kod komšije, ali je pomahnitali…

Kurir 21.02.2019
Bivši specijalac policijske jedinice Alfe Suad Fejzić pretukao je u petak svoju ćerku (14), a onda pijan automobilom bežao od policije i izazvao saobraćajnu nesreću. Da podsetimo Fejzić je, prema rečima njegove bivše supruge, u petak brutalno… »
Upomoć, tata gušiš me! Progovorila devojčica koju je brutalno pretukao otac, bivši specijalac

Upomoć, tata gušiš me! Progovorila devojčica koju je brutalno pretukao otac, bivši specijalac

Telegraf 21.02.2019
Otac ju je toliko tukao da je njenom glavom otkinuo i jednu letvu s ograde. Bivši specijalac policijske jedinice Alfa pretukao je u petak svoju ćerku na zagrebačkoj Peščenici i potom u alkoholisanom stanju automobilom bežao od policije i izazvao… »
Niko me nije pitao hoću li ići kod monstruma: Progovorila devojčica koju je otac specijalac krvnički pretukao u Zagrebu

Niko me nije pitao hoću li ići kod monstruma: Progovorila devojčica koju je otac specijalac krvnički pretukao u Zagrebu

Kurir 21.02.2019
Bivši specijalac hrvatske policijske jedinice Alfe pretukao je u petak svoju ćerku na zagrebačkoj Peščenici i potom u alkoholiziranom stanju automobilom bežao od policije i napravio saobraćajnu nesreću. Podsetimo, S. F. je prema rečima njegove… »

Vesti dana »