Povezane vesti

Popović: Kompromis sa Prištinom, ali u okviru Ustava

RTS 22.02.2019
Iako se očekivalo da polemika ministara Nenada Popovića i Ivice Dačića o zvaničnoj politici o KiM dobije epilog na sednici Vlade, to se nije desilo. Na ideju o razgraničenju Popović odgovara: "Celo Kosovo je Srbija, ni metar manje." Ističe da je… »

Na sednici Vlade bez reči o sukobu Dačića i Popovića

Dnevnik 22.02.2019
BEOGRAD: Polemika između ministara Ivice Dačića i Nenada Popovića oko toga šta bi trebalo da bude državna politika o Kosovu i Meothiji - razgraničenje, kao što kaže Dačić, ili stav da je "celo Kosovo Srbija, ni metar manje", što zastupa… »

Predlog o razgraničenju podelio Nemanjinu 11: Popović: Ne dam ni metar Kosova! Dačić: Idi iz vlade ako ti se ne sviđa!

Kurir 22.02.2019
Dvojica ministara ušla u otvoreni sukob oko mogućeg rešenja kosovskog pitanja. Pale teške reči, prozivke, ali i pozivanje na Ustav. Modeli rešavanja pitanja Kosova podelili su Vladu Srbije. Šef diplomatije Ivica Dačić i ministar bez portfelja… »

Kosovska bitka Nenada i Ivice

Večernje novosti 22.02.2019
Nastavljen sukob ministara oko državne politike prema KiM. Nenad Popović: Celo Kosovo je Srbija, ni metar manje. ZAŠTO Nenad Popović sedi u Vladi ako se ne slaže sa predlogom predsednika Aleksandra Vučića oko rešavanja kosovskog pitanja? Ovako je… »

Na sednici vlade nije bilo reči o sukobu Dačića i Popovića

RTV 22.02.2019
BEOGRAD - Polemika između ministra Ivice Dačića i Nenada Popovića oko toga šta bi trebalo da bude državna politika o Kosovu i Metohiji - razgraničenje, kao što kaže Dačić ili stav da je "celo Kosovo Srbija, ni metar manje", što zastupa… »

Vesti dana »