Lavrov: Naučili smo lekciju s Južnim tokom, sad ima uslov

Lavrov: Naučili smo lekciju s Južnim tokom, sad ima uslov

B92 pre 24 dana
B92: Lavrov: Naučili smo lekciju s Južnim tokom, sad ima uslov
Rusiji su potrebne čvrste garancije EK za izgradnju tranzitne linije gasovoda "Turski tok", izjavio je ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov.
"Izgradnja ''Turskog toka'' napreduje prema planu. Razmatraju se i opcije za produžetak kopnene tranzitne linije ovog gasovoda u evropskom pravcu", rekao je Lavrov, a prenosi ruska agencija Tas s. "Međutim, s obzirom na tužne... »

Lavrov: Potrebne čvrste garancije EK za Turski tok

SEEbiz pre 24 dana
MOSKVA – Rusiji su potrebne čvrste garancije Evropske komisije za izgradnju tranzitne linije gasovoda „Turski tok" koja će ići prema Evropi, izjavio je danas ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov.
„Izgradnja 'Turskog toka' napreduje prema planu. Razmatraju se i opcije za produžetak kopnene tranzitne linije ovog gasovoda u evropskom pravcu", rekao je Lavrov, a prenosi ruska agencija Tass. „Međutim, s obzirom na tužne... »

Lavrov: Evropska komisija mora dati čvrste garancije za Turski tok

Al Jazeera pre 24 dana
Šef ruske diplomatije izjavio kako izgradnja plinovoda ka Turskoj i jugu Evrope napreduje prema planu.
Rusiji su potrebne čvrste garancije Evropske komisije za izgradnju tranzitne linije plinovoda Turski tok koja će ići prema Evropi, izjavio je u četvrtak ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov, prenose agencije. „Izgradnja... »

Lavrov: Potrebne čvrste garancije EK za "Turski tok"

Večernje novosti pre 24 dana
Rusiji su potrebne čvrste garancije Evropske komisije za izgradnju tranzitne linije gasovoda "Turski tok" koja će ići prema Evropi, izjavio je danas ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov
Rusiji su potrebne čvrste garancije Evropske komisije za izgradnju tranzitne linije gasovoda "Turski tok" koja će ići prema Evropi, izjavio je danas ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov. "Izgradnja ''Turskog toka''... »
©2019 Netmark d.o.o.