Povezane vesti
Šta će meni život kad mi nema njega, mojih očiju! Šabanovoj sestri niko nije smeo da kaže da joj je brat umro, a onda lelek i…
Kurir 22.02.2019
Reči Sarajke Cakić, sestre tragično preminulog pevača, Šabana Šaulića, slamaju srce svima koji kroče u njenu kuću! "Sarajku je sin Šaban koji nosi ime po svom ujaku dovezao kod ćerke čim se saznalo za Šabanov udes. Niko nije smeo da joj kaže da je njen… »
Šaban Šaulić je sa sestrom imao poseban odnos, a reči tuge koje ona ponavlja od nesreće slamaju srce
Blic 22.02.2019
Reči koje sporadično ponavlja skoro nema od bola Sarajka Cakić jedina sestra tragicno preminulog Šabana Šaulica slamaju srce svima koji kroče u kuću njene ćerke Zvezdane u Šapcu da bi sa Sarajkom podelili tugu i izjavili joj saučešće. - Sarajku je sin… »
Vesti dana »

Predlog Ukrajine i EU za dogovor sa Rusijom o prekidu vatre: Reciprocitet oko povlačenja trupa iz regiona
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih

Katai prekinuo mučenje, Zvezdin drugi tim bolji od TSC-a ali slaviće Glazera na Marakani
Nova pre 0 minutajoš 46 povezanih

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 28 povezanih

Mnogo mrtvih vojnika Oglasilo se Ministarstvo odbrane! Rusi objavili prodor na frontu: Osvojeno je!
Alo pre 5 minutajoš 151 povezana

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih