Povezane vesti

Deo centra Beograda danas bez grejanja zbog kvara, topli radijatori tek sutra

Blic petak, 22. februar 2019.
Zbog popravke kvara na manjem delu toplovoda u Ulici Svetog Save, na grejnom području toplane "Novi Beograd", danas će u 10.30 biti prekinuta isporuka toplotne energije potroššačima u nekoliko objekata u zoni Trga Slavije. Kako su saošštile "Beogradske elektrane", bez grejanja će ostati zgrade u... »

Slavija bez grejanja: Popravka kvara počinje danas u 10.30, radijatori hladni do sutra ujutru

Kurir petak, 22. februar 2019.
BEOGRAD - Zbog popravke kvara na manjem delu toplovoda u Ulici Svetog Save, na grejnom području toplane "Novi Beograd", danas će u 10.30 biti prekinuta isporuka toplotne energije potrošačima u nekoliko objekata u zoni Trga Slavije. Kako su saopštile "Beogradske elektrane", bez grejanja će ostati... »

Bez grejanja

Studio B petak, 22. februar 2019.
Popravka kvara na manjem delu toplovoda u Ulici Svetog Save, na grejnom području toplane „Novi Beograd”.
Danas u 10.30 časova prekida se isporuka toplotne energije potrošačima u nekoliko objekata. Kako su saopštile „Beogradske elektrane”, grejanja neće biti u Svetog Save od 4 do 20, Makenzijevoj od 18 do 31, Alekse Nenadovića 1, 2a,... »

Prekid grejanja kod Slavije

Mondo petak, 22. februar 2019.
Zbog popravke kvara na manjem delu toplovoda u Ulici Svetog Save, na grejnom području toplane "Novi Beograd", danas će u 10.30 biti prekinuta isporuka toplotne energije potrošačima u nekoliko objekata u zoni Trga Slavije.
Foto: MONDO, Bojana Zimonjić Jelisavac Kako su saopštile "Beogradske elektrane", bez grejanja će ostati zgrade u ulici Svetog Save od broja 4 do broja 20, Makenzijevoj od broja 18 do broja 31, Alekse Nenadovića 1, 2a, 4, 5, 10/1,... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.