Povezane vesti
Tramp poručuje da se neće predomisliti o povlačenju vojnika iz Sirije
N1 Info 22.02.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se neće predomisliti o povlačenju vojnika SAD iz Sirije i dodao da će ostaviti oko 200 vojnika na severoistoku Sirije da sa Evropljanima budu posmatračke snage. "Neću se predomisliti", rekao je Tramp… »
Tramp rekao da se neće predomisliti o povlačenju vojske iz Sirije
Novi magazin 22.02.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da se neće predomisliti o povlačenju vojnika SAD iz Sirije i dodao da će ostaviti oko 200 vojnika na severoistoku Sirije da sa Evropljanima budu posmatračke snage. "Neću se predomisliti", rekao je Tramp… »
SAD u Siriji: Odlaze vojnici, ostaju mirovnjaci
Vesti online 22.02.2019
Amerika namerava da ostavi u Siriji manji mirovni kontingent nakon povlačenja svojih snaga, saopštila je pres-sekretarka Bele kuće Sara Sanders, javlja Rojters. - Neko vreme će u Siriji ostati mala mirovna grupa od oko 200 osoba - rekla je Sandersova… »
SAD zadržavaju 200 vojnika u Siriji
Novi magazin 22.02.2019
SAD su najavile da će ipak zadržati oko 200 vojnika u Siriji, nekoliko nedelja posle objave predsednika Donalda Trampa da će se iz te zemlje povući američke trupe. "Mala grupa za održavanje mira od oko 200 vojnika ostaće u Siriji određeno vreme", rekla… »
SAD će ipak zadržati oko 200 vojnika u Siriji
N1 Info 22.02.2019
SAD su najavile da će ipak zadržati oko 200 vojnika u Siriji, nekoliko nedelja posle objave predsednika Donalda Trampa da će se iz te zemlje povući američke trupe. "Mala grupa za održavanje mira od oko 200 vojnika ostaće u Siriji određeno vreme", rekla… »
SAD će ostaviti 200 mirovnjaka u Siriji nakon povlačenja
Al Jazeera 22.02.2019
Odluka je objavljena nakon što je Trump telefonski razgovarao s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom. Sjedinjene Države će ostaviti malu grupu za održavanje mira od 200 američkih vojnika u Siriji na neko vrijeme nakon američkog povlačenja… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 58 minutajoš 66 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 2 satajoš 29 povezanih