Povezane vesti

"Meša Selimović" Lomparu i Vukadinoviću

Večernje novosti 22.02.2019
Prestižna nagrada "Novosti" za knjigu godine podeljena na ravne časti pesničkoj zbirci i monografiji. Laureati dobili po 20 glasova članova Velikog žirija, koji je činilo 60 istaknutih kritičara. PRESTIŽNA nagrada "Meša Selimović" za knjigu… »

Nagradu "Meša Selimović" dele Alek Vukadinović i Milo Lompar

RTV 22.02.2019
BEOGRAD - Nagrada "Meša Selimović", koju dodeljuje kompanija "Večernje novosti", pripala je za 2018. godinu ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije "U vatri se Bog odmara", u izdanju "Konrasa", i Milu Lomparu za studiju "Crnjanski -… »

Mešu Selimovića dele Alek Vukadinović i Milo Lompar

Dnevnik 22.02.2019
BEOGRAD: Zahvaljujući se na nagradi Meša Selimović koju je dobio za za studiju „Crnjanski-biografija jednog sećanja“, a deli je s pesnikom Alekom Vukadinovićem autorom zbirku poezije „U vatri se Bog odmara“, prof. dr Milo Lompar je rekao da… »

"Mešu Selimović" dele Alek Vukadinović i Milo Lompar

B92 22.02.2019
Nagrada " Meša Selimović", koju dodeljuje kompanija "Večernje novosti", pripala je za 2018. godinu ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije "U vatri se Bog odmara", u izdanju "Konrasa", i Milu Lomparu za studiju "Crnjanski - biografija jednog… »

''Meša Selimović" Vukadinoviću i Lomparu

RTS 22.02.2019
Književna nagrada "Meša Selimović", koju dodeljuje kompanija "Večernje novosti", pripala je za 2018. godinu ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije "U vatri se Bog odmara", u izdanju "Konrasa" i Milu Lomparu za studiju "Crnjanski –… »

Nagradu „Meša Selimović” dele Alek Vukadinović i Milo Lompar

Politika 22.02.2019
Nagrada „Meša Selimović”, koju dodeljuje kompanija „Večernje novosti”, pripala je za 2018. godinu ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije „U vatri se Bog odmara”, u izdanju „Konrasa”, i Milu Lomparu za studiju „Crnjanski -… »

Nagrada "meša selimović": Poslednji glasovi Velikog žirija

Večernje novosti 22.02.2019
Književni kritičari biraju knjigu godine (15): Ime dobitnika 31. prestižne nagrade biće saopšteno na konferenciji za novinare koja se održava u petak u Vukovoj zadužbini. Književni kritičari biraju knjigu godine (15): Ime dobitnika 31. prestižne… »

Vesti dana »