Povezane vesti
Sergej Trifunović o najavi Dijane Hrkalović da će ga tužiti: Neka me tuži
N1 Info 22.02.2019
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da nema nikakav problem u vezi s tužbom koju je protiv njega najavila državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović. "Neka me tuži, ovo je slobodna zemlja… »
Hrkalović tuži Sergeja Trifunovića, a on kaže...
Mondo 22.02.2019
Dijana Hrkalović podneće tužbu protiv predsednika PSG Sergeja Trifunovića zbog, kako je saopštio MUP, "laži koje je izneo na sinoćnjem skupu u Кnjaževcu" da se ona „zabavlja sa likom koji diluje drogu". Trifunović: Neka me tuži! Foto: Mondo/Goran Sivački… »
Dijana Hrkalović tuži Trifunovića, Boško Obradović Vučića
Radio 021 22.02.2019
Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović podneće tužbu protiv predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića. Kako se navodi u saopštenju MUP-a, Hrkalović će tužiti Trifunovića "zbog laži koje je izneo na skupu u… »
Vesti dana »
(Video) Sneg veje u Beogradu, zabeleli se krovovi! U ovom delu Srbije napadalo već 10 cm, zavejan i Miloš Veliki: Ovakve prozore retko viđamo
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Drama u Crnom moru: Eksplozija na ruskom tankeru: Sumnja se na minu, posada evakuisana (foto)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Tramp objavio da je poništio sve uredbe i dokumenta koja je potpisao Džozef Bajden
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Teška saobraćajka kod isključenja za Mladenovac: Automobil totalno uništen, prevrnuo se na krov
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane