Povezane vesti
Sergej Trifunović o najavi Dijane Hrkalović da će ga tužiti: Neka me tuži
N1 Info 22.02.2019
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da nema nikakav problem u vezi s tužbom koju je protiv njega najavila državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović. "Neka me tuži, ovo je slobodna zemlja… »
Hrkalović tuži Sergeja Trifunovića, a on kaže...
Mondo 22.02.2019
Dijana Hrkalović podneće tužbu protiv predsednika PSG Sergeja Trifunovića zbog, kako je saopštio MUP, "laži koje je izneo na sinoćnjem skupu u Кnjaževcu" da se ona „zabavlja sa likom koji diluje drogu". Trifunović: Neka me tuži! Foto: Mondo/Goran Sivački… »
Dijana Hrkalović tuži Trifunovića, Boško Obradović Vučića
Radio 021 22.02.2019
Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović podneće tužbu protiv predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića. Kako se navodi u saopštenju MUP-a, Hrkalović će tužiti Trifunovića "zbog laži koje je izneo na skupu u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 3 satajoš 3 povezane

Demonstranti ispred kuće premijera Đure Macuta, brata Ane Brnabić i direktora JKP "Gradska čistoća" Marka Popadića (Foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana