Teheran: Hakovali smo i kontrolisali američke dronove

Iran zabio pentagonu prst u oko! Objavljen i snimak: Hakovali smo i spuštali američke dronove! (video)

Kurir pre 23 dana
Na internetu se pojavio snimak na kojem iranska vojska presreta i spušta američki dron u Iraku, a Amerikanci zatim uništavaju bespilotnu letelicu.
Snimak koji je napravio američki dron MQ-9 na teritoriji Iraka i Sirije objavila je iranska agencija Fars njuz. Footage released by #Iranian @arabicfarsnews showing that Iranian electronic warfare units managed to Intercept the... »

Pogledajte: Iran se hvali snimkom hakovanja i otimanja američkog drona (video)

Večernje novosti pre 26 dana
Snimak koji je napravio američki dron MQ-9 na teritoriji Iraka i Sirije objavila je iranska agencija Fars Njuz
Na internetu se pojavio snimak na kojem iranska vojska presreće i spušta američki dron u Iraku, nakon čega Amerikanci uništavaju bespilotnu letelicu. Snimak koji je napravio američki dron MQ-9 na teritoriji Iraka i Sirije... »

Teheran: Hakovali smo i kontrolisali američke dronove

RTS pre 26 dana
RTS: Teheran: Hakovali smo i kontrolisali američke dronove
Na internetu se pojavio snimak na kojem iranska vojska presreće i spušta američki dron u Iraku, nakon čega Amerikanci uništavaju bespilotnu letelicu.
Snimak koji je napravio američki dron MQ-9 na teritoriji Iraka i Sirije objavila je iranska agencija Fars njuz. Dron je snimao pozicije iračkih snaga kada je presretnut, a nakon toga je pao u Iraku, prenosi Sputnjik. Ubrzo zatim,... »

Iran Amerikancima: Hakovali smo vam dronove, evo dokaza

B92 pre 26 dana
B92: Iran Amerikancima: Hakovali smo vam dronove, evo dokaza
Na internetu se pojavio snimak na kom se vidi kako iranska vojska presreće i spušta američki dron u Iraku, nakon čega Amerikanci uništavaju bespilotnu letelicu.
Snimak koji je napravio američki dron MQ-9 na teritoriji Iraka i Sirije objavila je iranska agencija Fars njuz. Dron je snimao pozicije iračkih snaga, ali je bio presretnut. Nakon toga dron je pao u Iraku, saopštio je novinar... »

Iran dokazuje: Hakovali smo i kontrolisali američke dronove (VIDEO)

Vesti online pre 26 dana
Na internetu se pojavio snimak na kojem iranska vojska presreta i spušta američki dron u Iraku, nakon čega Amerikanci uništava bespilotnu letelicu.
Snimak koji je napravio američki dron MQ-9 na teritoriji Iraka i Sirije objavila je iranska agencija Fars News. Dron je snimao pozicije iračkih snaga, ali je bio presretnut. Nakon toga dron je pao u Iraku, saopštio je novinar... »
©2019 Netmark d.o.o.