Povezane vesti
Drage komšije, radite sa mojim fićkom šta god želite: Novosađanka napunila rezervoar, pa ostavila otvoren automobil nasred…
Kurir 22.02.2019
Novosađanka Aleksandra Heđi uradila je nešto što se niko da sada nije usudio, i to navodno iz revolta prema komšijama! Ona je naime svoj automobil marke "fiat 500", ostavila je na sredini Puškinove ulice, napunila rezervoar sa gorivom, otvorila sva… »
GRBAVICA: "Evo vam moj fića pa radite s njim šta god poželite!"
Moj Novi Sad 22.02.2019
Kad Novosađanima prekipi od kazni za parking, bušenja guma, lomljenja brisača... Revoltirana ponašanjem pojedinih svojih sugrađana, Aleksandra Heđi sa Grbavice ostavila je svoj automobil nasred ulice, s punim rezervoarom, otvorenim vratima i… »
Ogorčena Novosađanka parkirala auto nasred ulice, otvorila vrata i ostavila ključeve: Evo vam moj fićko, radite s njim šta…
Telegraf 22.02.2019
- Bušili ste gume dva puta, lomili brisače, skidali tablice, šarali ga crnim sprejom, grebali ključevima. - Drage komšije... evo vam moj fićko, pa radite sa njim šta god poželite - ovako je svoj status na Fejsbuku započela Aleksandra H. iz Novog… »
Vesti dana »
Ana Brnabić i nezadovoljni građanin u žestokoj raspravi tokom protesta u Rakovici (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Nema više promene: Pola!" Nova Trampova naredba uzdrmala svet, a jedna se tiče i zatvora: Transrodne žene šaljite da robijaju s muškarcima!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Sad: Oko 80 organizacija protivi se da Robert F. Kenedi Mlađi bude ministar zdravlja
Telegraf pre 35 minutajoš 1 povezana