Povezane vesti

Ljajić: Operateri nisu oduševljeni, ali će građani biti na dobitku

B92 pre 26 dana
B92: Ljajić: Operateri nisu oduševljeni, ali će građani biti na dobitku
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je da se od 2021. godine ukida roming na Balkanu.
Građani balkanskih zemalja od 1. jula dobiće još niže cene međusobnog telefonskog saobraćaja, a za dve godine troškovi rominga trebalo bi da potpuno nestanu, rekao je Ljajić za "Dnevni avaz". Sporazum o tome skoro u celosti je... »

Ljajić: Od 2021. godine ukida se roming na Balkanu

RTS pre 26 dana
RTS: Ljajić: Od 2021. godine ukida se roming na Balkanu
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je da se od 2021. godine ukida roming na Balkanu.
Građani balkanskih zemalja od 1. jula dobiće još niže cene međusobnog telefonskog saobraćaja, a za dve godine troškovi rominga trebalo bi da potpuno nestanu, rekao je Rasim Ljajić za Dnevni avaz. Sporazum o tome, skoro u celosti... »

Od 1. jula niže cene rominga, potpuno ukidanje na Balkanu 2021.

Nova ekonomija pre 26 dana
Rasim Ljajić:
Građani balkanskih zemalja od 1. jula dobiće još niže cene međusobnog telefonskog saobraćaja, a za dve godine troškovi rominga trebalo bi da potpuno nestanu, rekao je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić za "Dnevni avaz". Ljajić je izjavio... »

Od 2021. godine ukida se roming na Balkanu

RTV pre 26 dana
RTV: Od 2021. godine ukida se roming na Balkanu
SARAJEVO - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da se od 2021. godine ukida roming na Balkanu.
Građani balkanskih zemalja od 1. jula dobiće još niže cene međusobnog telefonskog saobraćaja, a za dve godine troškovi rominga trebalo bi da potpuno nestanu, rekao je Ljajić za "Dnevni avaz". Sporazum o tome, skoro u celosti je... »

Ministar Ljajić potvrdio: Od 1. jula niže cene telefoniranja u regionu! Roming na Balkanu ukida se od 2021. godine

Kurir pre 26 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da se od 2021. godine ukida roming na Balkanu. Građani balkanskih zemalja od 1. jula dobiće još niže cene međusobnog telefonskog saobraćaja, a za dve godine troškovi rominga trebalo bi da potpuno nestanu, rekao je... »
©2019 Netmark d.o.o.