Povezane vesti

Andrija Mandić: Đukanović je uradio sve što je mogao protiv Srbije i srpskog naroda!

Pravda pre 23 dana
Predsednik opozicione NOVA i funkcioner DF Andrija Mandić rekao je da je poziv Kadrija Veseljija CG i Makedoniji da se "okupe" protiv Srbije, potpuno logičan. Kako je rekao, to je potpuno logično "uzimajući u obzir da je režim Mila Đukanovića uradio sve što je mogao protiv Srbije i srpskog naroda".
- Veselji je juče rekao da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je, dodaje, lično spreman da se suoči sa Srbijom. Pozvao je Severnu Makedoniju i Crnu Goru, sada članice NATO, da se svi "okupe protiv Srbije".... »

Mandić poručuje: Đukanović uradio sve što je mogao protiv Srba

Večernje novosti pre 23 dana
Nije nas iznenadilo da Vlada CG ne želi da učestvuje u Veseljijevom projektu, koji podrazumijeva i rat sa Srbijom, jer ih ne krasi neka srčanost, kao što je poznato, ali ne isključujemo mogućnost da nađu neki podmukli način da mu pomognu, rekao je Mandić
Predsednik opozicione Nove srpske demokratije (NOVA) i funkcioner Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić rekao je da je poziv Kadri Veseljija Crnoj Gori i Makedoniiji da se "okupe" protiv Srbije, potpuno logičan "uzimajući u... »

Mandić opleo po milovom režimu: Uradili su sve što su mogli protiv Srbije pa nije ni čudo što Veselji želi pakt sa njima!

Srbija danas pre 24 dana
Predsednik opozicione Nove srpske demokratije (NOVA) i funkcioner Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić rekao je da je poziv Kadri Veseljija Crnoj Gori i Makedoniiji da se "okupe" protiv Srbije, potpuno logičan "uzimajući u obzir da je režim Mila Đukanovića uradio sve što je mogao protiv Srbije i srpskog naroda."
Veselji je juče rekao da se nada da više nema potrebe za ratom na Kosovu, ali je, dodaje, "lično spreman da se suoči sa Srbijom". Pozvao je Severnu Makedoniju i Crnu Goru, sada članice NATO, da se svi "okupe protiv Srbije". SAMO... »

"Srbi u Crnoj Gori da imaju prava kao Albanci u Makedoniji"

Blic pre 24 dana
Lideri Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Milan Knežević upoznali su danas evropskog komesara za proširenje Johanesa Hana da je DF "najprogonjenija opozicija u Evropi" i da su sva trojica bila u zatvoru, ističući da bi Srbi u Crnoj Gori trebalo da imaju prava kao Albanci u... »

Marković: Veseljijev poziv na savez protiv Srbije besmislen i neprihvatljiv

Danas pre 24 dana
Premijer Crne Gore Duško Marković nazvao je danas poziv predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija na stvaranje saveza protiv Srbije besmislenim i dodao da takva ideja ne može biti prihvaćena u Crnoj Gori.
Komentarišući Veseljijev poziv da se Severna Makedonija i Crna Gora kao zemlje, koje teže, odnosno jesu članice NATO, „okupe protiv Srbije“, Marković je novinarima u Podogrici kazao da tako nešto u Crnoj Gori ne može da bude... »

Duško Marković: Poziv Veseljija je besmislen i neprihvatljiv u Crnoj Gori

Večernje novosti pre 24 dana
Predsednik crnogorske vlade na zajedničkoj konferenciji za novinare sa evropskim komesarom Johanesom Hanom, rekao i da ne razume Veseljijevu poruku
Predsednik crnogorske vlade Duško Marković tvrdi da je poziv šefa kosvskog parlamenta Kadri Veseljija Podgorici i Skoplju da se okupe protiv Srbije, besmislen i da sa stanovišta te zemlje nkada ne može biti privhaćen. Pročitajte... »

Veselji zvecka oružjem! Zove Severnu Makedoniju i Crnu Goru u pakt: Hajde da se svi okupimo protiv Srbije!

Kurir pre 24 dana
Prištinske vlasti ne odustaju od namere da na Balkanu izazovu haos, pa sada ponovo predlažu pravljenje pakta protiv Srbije
Predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji pozvao je Severnu Makedoniju i Crnu Goru, sada članice NATO, da se okupe protiv Srbije. Iz Srbije stižu oštre osude ove provokacije. Veselji je uz sve ovo zapretio i da je lično... »

Marković: Veseljijev poziv na savez protiv Srbije besmislen i neprihvatljiv

Novi magazin pre 24 dana
Premijer Crne Gore Duško Marković nazvao je danas poziv predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija na stvaranje saveza protiv Srbije besmislenim i dodao da takva ideja ne može biti prihvaćena u Crnoj Gori.
Komentarišući Veseljijev poziv da se ;Severna Makedonija i Crna Gora kao zemlje, koje teže, odnosno jesu članice NATO, "okupe protiv Srbije", Marković je novinarima u Podogrici kazao da tako nešto u Crnoj Gori ne može da bude... »
©2019 Netmark d.o.o.