Povezane vesti

Na dvoranskom EP u Glazgovu desetoro srpskih atletičara

Večernje novosti pre 28 dana
Evropsko dvoransko prvenstvo održaće se od 1. do 3. marta u Glazgovu, uz učešće više od 600 atletičara
Selektor atletske reprezentacije Srbije Edin Zuković objavio je spisak takmičara za predstojeće Evropsko dvoransko prvenstvo u Glazgovu. Kako je saopštio Atletski savez, Srbiju će na takmičenju predstavljati Ivana Španović,... »

Ivana, Asmir, Amela, Elzan – 10 srpskih atletičara na dvoranskom EP

B92 pre 28 dana
B92: Ivana, Asmir, Amela, Elzan – 10 srpskih atletičara na dvoranskom EP
Selektor atletske reprezentacije Srbije Edin Zuković objavio je spisak takmičara za predstojeće Evropsko dvoransko prvenstvo u Glazgovu.
Kako je saopštio Atletski savez, Srbiju će na takmičenju predstavljati Ivana Španović, Milica Gardašević i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Maja Ćirić (400 metara) i Amela Terzić (1.500). Takođe, na spisku su i Asmir Kolašinac... »

Srbiju na dvoranskom EP u atletici predstavljaju...

Mondo pre 28 dana
Selektor atletske reprezentacije Srbije Edin Zuković objavio je spisak takmičara za predstojeće Evropsko dvoransko prvenstvo u Glazgovu.
Srbiju će na dvoranskom EP u Glazgovu predstavljati Ivana Španović, Milica Gardašević i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Maja Ćirić (400 metara) i Amela Terzić (1.500). Takođe, na spisku su i Asmir Kolašinac (bacanje kugle),... »

Najave EP u Glazgovu: Kolašinac I Jovančević probijaju led

Hot sport pre 28 dana
Evropsko prvenstvo u dvorani, ove godine održaće se od 01. do 03.marta u Glazgovu. Našu reprezentaciju činiće ukupno deset takmičara, pet atletičara I pet atletičarki. Ivana Španović, Milica Gardašević I Strahinja Jovančević (skok udalj), Asmir Kolašinac (bacanje kugle), Amela Terzić I Elzan Bibić... »
©2019 Netmark d.o.o.