Povezane vesti

Đaci od ponedeljka ponovo u klupama: Škole same planiraju nadoknadu časova

Kurir 22.02.2019
Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju u ponedeljak, 25. februara, kada počinje drugo polugodište, a škole same treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete. Škole treba da nadoknade pet radnih… »

Đaci u klupama od ponedeljka, sledi nadoknada časova

Mondo 22.02.2019
Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju u ponedeljak, 25. februara, kada počinje drugo polugodište. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Škole same treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete. Škole… »

Đaci u klupama od ponedeljka, škole same planiraju nadoknadu časova

RTV 22.02.2019
BEOGRAD - Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju u ponedeljak, 25. februara, kada počinje drugo polugodište, a škole same treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete. Škole treba da nadoknade… »

Đaci u klupama od ponedeljka,škole same planiraju nadoknadu

Dnevnik 22.02.2019
BEOGRAD: Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju u ponedeljak, 25. februara, kada počinje drugo polugodište, a škole same treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete. Škole treba da nadoknade… »

Đaci u klupama u ponedeljak, škole da odluče o nadoknadi

B92 22.02.2019
Beograd -- Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju u ponedeljak, 25. februara, kada počinje drugo polugodište. Škole bi trebalo same da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete. Škole treba da… »

Škole će same isplanirati nadoknadu časova zbog produženog raspusta

RTS 22.02.2019
Pošto je zbog epidemije gripa zimski raspust u školama produžen za sedam dana, same škole treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete. Nadoknada nastave će se održavati produženo tokom radne nedelje i subotom… »

Vesti dana »