Đaci u klupama od ponedeljka, sledi nadoknada časova

Đaci u klupama od ponedeljka, sledi nadoknada časova

Mondo pre 59 dana
Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju u ponedeljak, 25. februara, kada počinje drugo polugodište.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Škole same treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete. Škole treba da nadoknade pet radnih dana i to mogu da učine radnim subotama ili organizovanjem pretčasa ili... »

Đaci od ponedeljka ponovo u klupama: Škole same planiraju nadoknadu časova

Kurir pre 59 dana
Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju u ponedeljak, 25. februara, kada počinje drugo polugodište, a škole same treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete. Škole treba da nadoknade pet radnih dana i to mogu da učine radnim subotama ili... »

Đaci u klupama od ponedeljka,škole same planiraju nadoknadu

Dnevnik pre 59 dana
BEOGRAD: Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju u ponedeljak, 25. februara, kada počinje drugo polugodište, a škole same treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete.
Škole treba da nadoknade pet radnih dana i to mogu da učine radnim subotama ili organizovanjem pretčasa ili dodatnog časa nakon nastave radnim danima. Izvesno je samo da produžetka školske godine neće biti, jer osmaci mali maturu... »

Đaci u klupama od ponedeljka, škole same planiraju nadoknadu časova

RTV pre 59 dana
RTV: Đaci u klupama od ponedeljka, škole same planiraju nadoknadu časova
BEOGRAD - Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju u ponedeljak, 25. februara, kada počinje drugo polugodište, a škole same treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete.
Škole treba da nadoknade pet radnih dana i to mogu da učine radnim subotama ili organizovanjem pretčasa ili dodatnog časa nakon nastave radnim danima. Izvesno je samo da produžetka školske godine neće biti, jer osmaci mali maturu... »

Đaci u klupama u ponedeljak, škole da odluče o nadoknadi

B92 pre 59 dana
B92: Đaci u klupama u ponedeljak, škole da odluče o nadoknadi
Beograd -- Đaci se sa produženog zimskog raspusta u školske klupe vraćaju u ponedeljak, 25. februara, kada počinje drugo polugodište.
Škole bi trebalo same da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete. Škole treba da nadoknade pet radnih dana i to mogu da učine radnim subotama ili organizovanjem pretčasa ili dodatnog časa nakon nastave... »

Škole će same isplanirati nadoknadu časova zbog produženog raspusta

RTS petak, 22. februar 2019.
RTS: Škole će same isplanirati nadoknadu časova zbog produženog raspusta
Pošto je zbog epidemije gripa zimski raspust u školama produžen za sedam dana, same škole treba da naprave plan nadoknade časova i dostave ga Ministarstvu prosvete. Nadoknada nastave će se održavati produženo tokom radne nedelje i subotom.
Direktor Osnovne škole "Drinka Pavlović" iz Beograda Jole Bulatović kaže za RTS da će učenici nižih razreda (od prvog do četvrtog) nastavu nadoknađivati tokom radne nedelje. "Stariji đaci (od petog do osmog razreda) izgubljene... »
©2019 Netmark d.o.o.