Povezane vesti
Vučić: Ne znam kada će biti izbori, ali će biti ubrzo
N1 Info 22.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna kada će biti izbori, ali da će biti ubrzo. On je to kazao u sklopu kampanje "Budućnost Srbije" u Kraljevu. Izvor: N1 "Ja ne znam kad će biti izbori, ali svakako će biti brzo. I kad budu… »
Vučić: Ne znam kada će biti izbori, ali će biti ubrzo
Novi magazin 22.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna kada će biti izbori, ali da će biti ubrzo. On je to kazao u sklopu kampanje "Budućnost Srbije" u Kraljevu. "Ja ne znam kad će biti izbori, ali svakako će biti brzo. I kad budu naša je… »
Vučić: Nećemo dozovoliti nasilje onima koji su nekad pljačkali Srbiju
Beta 22.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas onima koji su "nekad pljačkali" Srbiju da im se neće dozvoliti nasilje jer ne mogu da "unište pravo većine koja je na strani budućnosti Srbije". "Nisam fasciniran takvima, oni bi da pljačkaju… »
Predsednik Srbije: Ne znam kada će biti izbori, ali će biti ubrzo
Slobodna Evropa 22.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da ne zna kada će biti izbori, ali da će biti ubrzo. On je to kazao u sklopu kampanje "Budućnost Srbije" u Kraljevu. "Ja ne znam kad će biti izbori, ali svakako će biti brzo. I kad budu naša je… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti krenuli ka Inđiji: Stopala bole, ali podrška građana daje snagu
N1 Info pre 16 minutajoš 50 povezanih
„Na korak do pravde": Beogradski studenti hodaju ka Novom Sadu
BBC News pre 28 minutajoš 33 povezane
VJT u Beogradu: Ispitano četvoro oštećenih u incidentu ispred FDU, za sutra planirani svedoci
NIN pre 16 minutajoš 72 povezane
"Nema preživelih, ovo je bila mračna noć u Vašingtonu": Tramp se obratio zbog sudara vojnog helikoptera i aviona
Mondo pre 16 minutajoš 118 povezanih
Netanjahu: Nastavlja se razmena talaca i zatvorenika koja je danas obustavljena
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih