Čelnik Zenita i direktor Gasproma novi predsednik FS Rusije

Čelnik Zenita i direktor Gasproma novi predsednik FS Rusije

B92 pre 26 dana
B92: Čelnik Zenita i direktor Gasproma novi predsednik FS Rusije
Predsednik Upravnog odbora Zenita iz Sankt Peterburga Aleksander Djukov imenovan je za prvog čoveka Fudbalskog saveza Rusije, prenosi agencija Tas.
Djukov, inače i generalni direktor ruskog naftnog giganta Gasprom, dobio je mandat do 2023. godine kao naslednik Vitalija Mutka, koji je 19. decembra podneo ostavku. On je kao jedini kandidat izabran za čelo RFU umesto Mutka,... »

Jednoglasno: Generalni direktor Gasproma novi predsednik FS Rusije

Hot sport pre 26 dana
Generalni direktor kompanije Gasprom Aleksandar Djukov izabran je danas za predsednika Fudbalskog saveza Rusije. Djukov je jednoglasno izabran na funkciju. On je do prošle godine bio predsednik Zenita iz Sankt Peterburga, koji je u vlasništvu kompanije Gasprom. Djukov je rekao da želi da Rusija... »

Generalni direktor Gasproma novi predsednik FS Rusije

Večernje novosti pre 26 dana
Aleksandar Djukov je rekao da želi da Rusija iskoristi tekovine prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva kako bi izgradila jača omladinska i amaterska takmičenja
Generalni direktor kompanije Gasprom Aleksandar Djukov izabran je za predsednika Fudbalskog saveza Rusije. Djukov je jednoglasno izabran na funkciju. On je do prošle godine bio predsednik Zenita iz Sankt Peterburga, koji je u... »

Generalni direktor Gasproma novi predsednik FS Rusije

Novi magazin pre 26 dana
Generalni direktor kompanije Gasprom Aleksandar Đukov izabran je danas za predsednika Fudbalskog saveza Rusije.
Đukov je jednoglasno izabran na funkciju. On je do prošle godine bio predsednik Zenita iz Sankt Peterburga, koji je u vlasništvu kompanije Gasprom. Đukov je rekao da želi da Rusija iskoristi tekovine prošlogodišnjeg Svetskog... »

Generalni direktor Gasproma novi predsednik FS Rusije

Beta pre 26 dana
Generalni direktor kompanije Gasprom Aleksandar Djukov izabran je danas za predsednika Fudbalskog saveza Rusije. Djukov je jednoglasno izabran na funkciju. On je do prošle godine bio predsednik Zenita iz Sankt Peterburga, koji je u vlasništvu kompanije Gasprom. Djukov je rekao da želi da... »
©2019 Netmark d.o.o.