Povezane vesti
Veljkova bivša krila trudnoću! Tek sada progovorila o svemu: Dok nisam počela da plačem nije mi verovao! (foto)
Kurir 22.02.2019
Ana Cakić, bivša devojka Veljka Ražnatovića, udala se prošle godine za srpskog fudbalskog reprezentativca Predraga Rajkovića. Kada je dva meseca kasnije otkrila da je u drugom stanju, u trenutku je zaplakala. "Saznala sam da sam trudna na običnom… »
Supruga fudbalera otkrila detalje porođaja: Pa odgovorila na pitanje zašto je krila trudnoću
Blic 22.02.2019
Lepa Ana Rajković koja je nedavno otkrila da je trudna i da će kao najlepši plod ljubavi sa suprugom, srpskim fudbalskim reprezentativcem Predragom Rajkovićem dobiti dečaka sada je ispričala kako je budući otac reagovao na saznanje da će postati tata. -… »
Vesti dana »
BLOG Kraj protesta kod Vukovog spomenika, rektor sa studentima položio venac na Novom groblju
Nova pre 2 satajoš 16 povezanih
„Kako vlast čestita Dan studenata“: Oglasili se akademci o izjavi ministra Bratine
Nedeljnik pre 2 minutajoš 26 povezanih
Tramp preti Iranu "paklom" ako ne otvori Ormuz za 48 sati; Lihačov: Raste rizik od mogućeg inicidenta oko nuklearke Bušer
RTS pre 47 minutajoš 68 povezanih
Lučani: Vodostaj u opadanju, vanredna odbrana od poplava ostaje na snazi
Euronews pre 5 satijoš 31 povezana