Povezane vesti

Novosadska policija uhapsila trojicu dilera i zaplenila kilogram marihuane

Radio 021 pre 25 dana
Novosadska policija zaplenila je više od kilogram marihuane i uhapsila N.Dž. (19), F.M. (18) i S.K. (21) iz Sombora.
Policija je u vozilu u kom su bila trojica osumnjičenih pronašla paket sa marihuanom i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome... »

Zrenjanin: U stanu držao arsenal oružja, pretio smrću...

RTV pre 25 dana
RTV: Zrenjanin: U stanu držao arsenal oružja, pretio smrću...
ZRENJANIN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu zaplenili su veću količinu oružja i municije i uhapsili S.V. (1952) sa boravištem u okolini Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ugrožavanje sigurnosti.
Policija je, u stanu i drugim prostorijama koje S.V. koristi, pronašla 16 revolvera, pet pištolja, devet pušaka od kojih pet lovačkih i četiri karabina, tri kubure, cev sa rukohvatom, 536 metaka različitog kalibra i 167 patrona... »

Novosadska policija uhapsila Somborce zbog paketa "trave"

Moj Novi Sad pre 25 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su više od kilogram marihuane i uhapsili N.DŽ. (19), F.M. (18) i S.К. (21) iz Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u vozilu u kom... »

Novi Sad: Zaplenjen kilogram marihuane, troje uhapšeno

RTV pre 25 dana
RTV: Novi Sad: Zaplenjen kilogram marihuane, troje uhapšeno
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplеnili su višе od kilogram marihuanе i uhapsili N.Dž. (19), F.M. (18) i S.K. (21) iz Sombora, zbog postojanja osnova sumnjе da su učinili krivično dеlo nеovlašćеna proizvodnja i stavljanjе u promеt opojnih droga.
Policija jе u vozilu u kom su bila trojica osumnjičеnih pronašla pakеt sa marihuanom i novac za koji sе sumnja da jе stеčеn prodajom narkotika. N.Dž., F.M. i S.K. jе odrеđеno zadržavanjе do 48 sati, po odobrеnju javnog tužioca... »

Zrenjanin: Uhapšen zbog droge

RTV pre 25 dana
RTV: Zrenjanin: Uhapšen zbog droge
ZRENJANIN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su Ž. P. (1997) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Kako je saopštila Policijska uprava Zrenjanina, prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje Ž. P. koristi, policija je pronašla oko 313 grama marihuane i vagu za merenje. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je... »
©2019 Netmark d.o.o.