Povezane vesti

Sekretar AMSS izrešetao direktora Mirka Butuliju

Moj auto 22.02.2019
ZLOČIN U RUZVELTOVOJ - Sekretar AMSS izrešetao direktora Mirka Butuliju, pa seo u njegovu fotelju i UBIO SE. Mirko Butulija, direktor AMSS, ubijen je danas popodne kada je u njega više hitaca ispalio njegov sekretar Predrag Đurđev. Nakon toga… »

Ubijen Mirko Butulija, predsednik AMSS, Predrag Đurđev izvršio samoubistvo

Vesti online 22.02.2019
Predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija je ubijen u pucnjavi koja se dogodila u sedištu te organizacije u Beogradu, saznaje Prva televizija. Tanjug je ranije preneo da je generalni sekretar AMSS-a Predrag Ðurđev pucao u Butuliju, a potom i u… »

Ubio predsednika Auto-moto saveza Srbije, pa izvršio samoubistvo

Radio 021 22.02.2019
Predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija (42) ubijen je u pucnjavi koja se oko 14:30 časova dogodila u sedištu tog preduzeća u Beogradu. U Butuliju je pucao generalni sekretar AMSS-a Predrag Ðurđev (42), koji je potom izvršio samoubistvo… »

Pucnjava u AMSS-u: Ispaljeno 8 hitaca na predsednika Saveza, devojka iskočila kroz prozor

Telegraf 22.02.2019
Butuliju je upucao višegodišnji kolega, Predrag Đurđev. Do pucnjave oko 14.40 sati došlo je u Auto-moto savezu Srbije, u Ruzvetovoj 18 na Zvezdari. Kako saznajemo, na predsednika Saveza Mirka Butuliju pucao je generalni sekretar Predrag Đurđev, a… »

Ubijen Mirko Butulija: Generalni sekretar AMSS-a izrešetao predsednika u kancelariji, pa oduzeo sebi život (video i foto sa…

Telegraf 22.02.2019
Tokom pucnjave povređena je i jedna devojka nakon što je iskočila kroz prozor. U pucnjavi do koje je došlo danas oko 14.40 sati u prostorijama AMSS u Ruzveltovoj ulici u Beogradu ubijen Mirko Butulija (43), predsednik AMSS. Kako Telegraf saznaje, na… »

Novi detalji pucnjave u AMSS-u: Đurđev bežao po spratu saveza, hteo da ubije i Butulijinog kuma, pucao sebi u usta (foto)

Večernje novosti 22.02.2019
Prava drama odigrala se u kancelariji predsednika AMSS u Ruzveltovoj ulici 18. PREDSEDNIK Auto-moto saveza Srbije (AMSS) Mirko Butulija (43) ubijen je u petak oko 14.30 u Beogradu, na radnom mestu. U njega je hice ispalio generalni sekretar ove… »

Ubijen direktor AMSS, napadač izvršio samoubistvo

N1 Info 22.02.2019
Direktor Auto-moto saveza Srbije (AMSS) Mirko Butulija ubijen je nakon što je u njega ispaljeno više hitaca u zgradi u Ruzveltovoj ulici u Beogradu oko 15 časova. Kako saznaje N1, na Butuliju je pucao sekretar AMSS Predrag Đurđev, koji je potom… »

Detalji užasa u AMSS: Ovo je razlog zbog kojeg je pomahnitali sekretar izrešetao direktora AMSS?! (foto)

Kurir 22.02.2019
Đurđev se posvađao sa jednim od zaposlenih, kada se Butulija uključio u pokušaju da spreči svađu dvojice zaposlenih, arbitrira i spusti strasti. Tada je, međutim, Đurđev potegao pištolj i izrešetao Butuliju. Generalni sekretar Auto-moto saveza… »

Ubijen predsednik AMSS-a, napadač se ubio

RTV 22.02.2019
BEOGRAD - Predsednik AMSS-a Mirko Butulija podlegao je povredama nakon što ga je upucao generalni sekretar AMSS-a Predrag Đurđev koji je potom izvršio samoubistvo, saznaje Tanjug. Đurđev je u Butuliju ispalio više hitaca, a potom je pucao sebi u… »

AMSS izrazio žaljenje zbog tragedije

B92 22.02.2019
AMSS izražava duboko žaljenje zbog nemilog događaja i tragedije koja se dogodila u prostorijama te firme. "U tragediji je tragično nastradao naš predsednik i kolega Mirko Butulija, čiji je vinovnik generalni sekretar Predrag Đurđev, koji je i sebi… »

Ko je ubijeni Mirko Butulija

B92 22.02.2019
Direktor AMSS Mirko Butulija (43), koji je ubijen, na mesto prvog čoveka AMSS došao je u julu 2014. godine. Butulija je prvi sa Balkana bio član Upravnog odbora FIA Regije 1, jedne od četiri regije koje čine Međunarodnu automobilsku federaciju… »

AMSS: Duboko žalimo zbog ničim izazvane tragedije

Kurir 22.02.2019
BEOGRAD - Auto-moto savez Srbije izražava duboko žaljenje zbog nemilog događaja i ničim izazvane tragedije koja se dogodila u našim prostorijama, u kojoj je tragično nastradao naš predsednik i kolega Mirko Butulija, čiji je vinovnik generalni… »

Zaposleni u AMSS ubio direktora Mirka Butuliju, pa izvršio samoubistvo

Danas 22.02.2019
Predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u sedištu tog preduzeća u Beogradu, javila je Prva televizija. U zgradi Auto-moto saveza Srbije u Ruzveltovoj ulici u Beogradu došlo je do pucnjave. Za N1 je… »

Ubijen direktor AMSS

Insajder 22.02.2019
Direktor Auto-moto saveza Srbije (AMSS) Mirko Butulija ubijen je nakon što je u njega ispaljeno više hitaca u zgradi u Ruzveltovoj ulici u Beogradu. MUP je saopštio da je došlo do pucnjave u kojoj je P.Đ ispalio više hitaca u direktora AMSS, a zatim… »

Predsednika AMSS-a ubio saradnik koji je zatim izvršio samoubistvo

Politika 22.02.2019
U Auto-moto savezu Srbije (AMSS) u Beogradu, u Ruzveltovoj ulici, oko 14.40 časova, došlo je do pucnjave u kojoj je ubijen predsednik AMSS Mirko Butulija. Prema raspoloživim podacima, generalni sekretar AMSS-a Predrag Đurđev pucao u Butuliju, a potom… »

AMSS: Šokirani smo i potreseni današnjom tragedijom

Blic 22.02.2019
Auto-moto savez Srbije izražava duboko žaljenje zbog nemilog događaja i ničim izazvane tragedije koja se dogodila u našim prostorijama, u kojoj je tragično nastradao naš predsednik i kolega Mirko Butulija, čiji je vinovnik generalni sekretar… »

Ubijen direktor AMSS Mirko Butulija

BizLife 22.02.2019
Foto: N1 Direktor Auto-moto saveza Srbije (AMSS) Mirko Butulija ubijen je nakon što je u njega ispaljeno više hitaca u zgradi u Ruzveltovoj ulici u Beogradu. MUP je saopštio da je došlo do pucnjave u kojoj je P.Đ ispalio više hitaca u direktora… »

Pucnjava u AMSS: Ubijen Mirko Butulija! (foto, video)

Mondo 22.02.2019
U pucnjavi u Auto-moto savezu Srbije u Beogradu ubijen je predsednik AMSS Mirko Butulija, javili su beogradski mediji. Napadač izvršio samoubistvo. Jedna devojka povređena kada je skočila kroz prozor. Navodno je generalni sekretar AMSS-a Predrag Đ… »

AMSS o ubistvu predsednika Mirka Butulije

Novi magazin 22.02.2019
Auto-moto savez Srbije izražava duboko žaljenje zbog nemilog događaja i ničim izazvane tragedije koja se dogodila u našim prostorijama, u kojoj je tragično nastradao naš predsednik i kolega Mirko Butulija, čiji je vinovnik generalni sekretar… »

Zločin u Ruzveltovoj: Sekretar AMSS ubio direktora Mirka Butuliju, pa presudio sebi (video)

Blic 22.02.2019
Mirko Butulija, direktor AMSS, ubijen je danas popodne kada je u njega više hitaca ispalio njegov sekretar Predrag Đurđev. Nakon toga Đurđev je izvršio samoubistvo, saznaje "Blic". Do pucnjave je došlo u zgradi AMSS u Ruzveltovoj, a jedna devojka… »

Otkrivamo: Butulija pokušao da smiri svađu sekretara AMSS sa zaposlenim, ovaj izvukao pištolj i izrešetao ga

Blic 22.02.2019
Direktor AMSS Mirko Butulija ubijen je nakon svađe njegovog sekretara i ubice Predraga Đurđeva sa drugim zaposlenim u tom preduzeću u Ruzveltovoj ulici, saznaje "Blic". Prema našim saznanjima, Đurđev se posvađao sa jednim od zaposlenih, kada se… »

Ko je bio Mirko Butulija? Predsednik rk Crvena zvezda iza sebe ostavio četvoro dece

Večernje novosti 22.02.2019
Mirko Butulija (43) rođen je 19. septembra 1976. godine i otac je četvoro maloletne dece. U tragičnoj pucnjavi danas je ubijen Mirko Butulija, predsednik AMSS. Njega je u njegovoj kancelariji ubio generalni sekretar saveza Predrag Đurđev. A ko je bio… »

Velika tragedija u Auto-moto savezu: Ubijen predsednik AMSS! Poludeli generalni sekretar Đurđev ispalio 8 hitaca u Butuliju…

Kurir 22.02.2019
Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Predrag Đurđev ubio je sa 8 hitaca predsednika AMSS Mirka Butuliju, a potom seo u Butulijinu fotelju i izvršio samoubistvo. U ovom trenutku ne zna se šta je motiv ove tragedije, ali prema izjavama očevidaca… »

Ubijen Mirko Butulija, Predrag Đurđev izvršio samoubistvo

Novi magazin 22.02.2019
Predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija je ubijen u pucnjavi koja se dogodila u sedištu tog preduzeća u Beogradu, saznaje Prva televizija. U njega je pucao generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev, koji je potom izvršio samoubistvo. "Jedna… »

Osam metaka u predsednika AMSS-a, generalni sekretar izvršio samoubistvo

Sputnik 22.02.2019
Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije pucao je u predsednika tog udruženja, a potom izvršio samoubistvo. Ranjeni predsednik AMSS-a je kasnije podlegao povredama, javio je Tanjug. Do pucnjave je došlo oko 14.35 časova u zgradi AMSS-a u Ruzveltovoj… »

Pucnjava u AMSS, devojka iskočila kroz prozor: Muškarac pucao u kolegu, ima povređenih

Blic 22.02.2019
Došlo je do pucnjave u zgradi Auto-moto saveza Srbije (AMSS) u Beogradu, u Ruzveltovoj ulici, a prema saznanjima "Blica", Mirko Butulija, direktor AMSS, teško je ranjen kada je u njega ispalio više hitaca njegov sekretar Predrag Đurđev, nakon čega… »

Ko je bio Mirko Butulija: Uspešan menadžer i otac četvoro dece, ubijen u zenitu karijere

Blic 22.02.2019
Direktor AMSS Mirko Butulija, ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u Ruzveltovoj ulici kada je u njega ispalio više hitaca njegov sekretar Predrag Đurđev, koji je potom izvršio samoubistvo pucavši u sebe. Mirko Butulija (43) je na mesto direktora… »

Ubijen Mirko Butulija, Predrag Đurđev se ubio FOTO

B92 22.02.2019
Predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija je ubijen u pucnjavi koja se dogodila u sedištu tog preduzeća u Beogradu, saznaje Prva televizija. U njega je pucao generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev, koji je potom izvršio samoubistvo. "Jedna… »

Detalji jezive drame u ruzveltovoj: Butulijina sekretarica čula pucnjavu, pa panično skočila kroz prozor da se spase (foto…

Blic 22.02.2019
Jeziva drama odigrala se danas u prostorijama AMSS kada je Predrag Đurđev upao naoružan i iz pištolja ubio direktora AMSS Mirka Butulija. Kako saznajemo, Butulijina sekretarica je žena koja je u panici skočila kroz prozor kako bi se spasla od… »

Pucnjava u AMSS-u: Ubijen predsednik saveza Mirko Butulija! Ubica i sebi oduzeo život!

Pravda 22.02.2019
Došlo je do pucnjave u Auto-moto savezu Srbije. Ima povređenih, a u napadu je ubijen predsednik AMSS Mirko Butulija, prenose mediji. Večernje novosti su objavile vest da je u napadu ubijen predsednik AMSS Mirko Butulija. Jedna osoba je privatnim… »

Mirko Butulija - svetski direktor i najbolji otac 4 dece! Najuspešniji lider AMSS u istoriji saveza! Prvi sa Balkana ušao u…

Kurir 22.02.2019
Predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija, koji je danas ubijen od strane poludelog generalnog sekretara AMS S Predraga Đurđeva, bio je poštovan poslovni čovek, najuspešniji direktor AMS S u istoriji postojanja ovog saveza, i predan otac… »

Ubistvo i samoubistvo u auto-moto savezu, devojka skočila kroz prozor

Večernje novosti 22.02.2019
Predsednik AMSS-a Mirko Butulija ubijen je danas u pucnjavi u toj ustanovi, potvrđeno je "Novostima" Predsednik AMSS-a Mirko Butulija ubijen je danas u pucnjavi u toj ustanovi, potvrđeno je "Novostima". Prema nezvaničnim informacijama, njega je upuca… »

Vesti dana »

Severna Koreja izvela novu probu u postrojenju za lansiranje raketa

Slobodna Evropa pre 28 minutajoš 9 povezanih

Agencija S&P povećala kreditni rejting Srbije

SEEbiz pre 1 satjoš 6 povezanih

Sakramento od gotovog u poraz (VIDEO)

Vesti online pre 46 minutajoš 9 povezanih

Žena pešak poginula na Zrenjaninskom putu

Novi magazin pre 2 satajoš 5 povezanih

Hladnije s prolaznom kišom

Dnevnik pre 8 satijoš 6 povezanih