Povezane vesti

Verovali ili ne: Ana Nikolić se vraća na muzičku scenu, a fotografija iz studija otkriva kako danas izgleda

Blic pre 55 dana
Pevačica Ana Nikolić poslednji album "Labilna" objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene. Posvetila se privatnim obavezama, udala sa repera Stefana Đurića Rastu, rodila ćerku Taru. U međuvremenu objavila je sa suprugom pesmu "Slučajnost", a za sve to vreme nije... »

Uskoro nove pesme: Ana Nikolić se vratila u studio

Tračara pre 56 dana
Pevačica Ana Nikolić poslednji album Labilna objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene, i posvetila se privatnim obavezama. A nakon duge pauze, konačno je došlo vreme da se vrati na muzičku scenu, pa je već ušla u studijo da snima nove pesme. Naime, pre nekoliko... »

Ana Nikolić se vraća na muzičku scenu (FOTO)

Vesti online pre 56 dana
Pevačica Ana Nikolić poslednji album "Labilna" objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene.
Posvetila se privatnim obavezama, udala sa repera Stefana Đurića Rastu, rodila ćerku Taru. U međuvremenu objavila je sa suprugom pesmu "Slučajnost", a za sve to vreme nije nigde nastupala. Ali odlučila je da se vrati na muzičku... »

VEROVALI ILI NE: Ana Nikolić se vraća na muzičku scenu, a fotografija iz STUDIJA OTKRIVA KAKO DANAS IZGLEDA

Svet pre 56 dana
Pevačica Ana Nikolić poslednji album “Labilna” objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene. Posvetila se privatnim obavezama, udala sa repera Stefana Đurića Rastu, rodila ćerku Taru. U međuvremenu objavila je sa suprugom pesmu “Slučajnost”, a za sve to vreme nije... »
©2019 Netmark d.o.o.