Povezane vesti

Orkanska bura i jak olujni vetar u regionu

Studio B 23.02.2019
Orkanska bura i olujni vetar napravili haos u Dalmaciji, Crnoj Gori i Hercegovini. Oborena stabla, saobraćajni znakovi i dalekovodi, trajektne linije u prekidu, a zatvorene i pojedine deonice auto-puteva. foto printscreen Region se suočava sa orkanskom… »

Olujni vetar u Dalmaciji i Hercegovini, upozorenje građanima

N1 Info 23.02.2019
Orkanski vetar u priobalju Jadrana, koji duva s kontinenta prema moru, stvara velike probleme u saobraćaju, a u prekidu su brojne trajektne, brodske i katamaranske linije, javljaju mediji. Vetar je napravio veliku štetu, lomio drveće i oštetio objekte… »

Leteli kiosci, otpadale fasade, iščupano drveće FOTO/VIDEO

B92 23.02.2019
Dalmaciju, crnogorsko primorje i Hercegovinu zahvatila je nezapamćena oluja i pričinjena je velika materijalna šteta. Vetrovi su duvali i do 200 kilometara na sat u pojedinim područjima. Najveći udar bure zabeležen je jutros u Makarskoj i to od 53… »

Dalmaciju, crnogorsko primorje i Hercegovinu zahvatila oluja

RTV 23.02.2019
SPLIT, BAR, TREBINJE - Dalmaciju, crnogorske primorje i Hercegovinu zahvatila je nezapamćena oluja, pričinjena je velika šteta, a vetrovi su duvali i do 200 kilometara na sat u pojedinim područjima. Najveći udar bure zabeležen je jutros u Makarskoj… »

Hrvati na udaru najjače bure u 21. veku! (foto)

Mondo 23.02.2019
U delovima Dalmacije duva najjača bura ikada izmerena u 21. veku. Zbog bure izbili veliki požari. U Makarskoj vetar brzine 191 kilometar na čas nosi sve pred sobom. Kolaps u saobraćaju. U Makarskoj vetar brzine 191 kilometar na čas nosi sve pred… »

Tri osobe poginule u snažnim udarima vetrova u Italiji: Padalo drveće i zidovi, otkazani trajekti (foto) (video)

Telegraf 23.02.2019
U okolini Napulja povređeni su i jedna žena i njena ćerka kada je drvo palo na njih. Najmanje tri osobe poginule su danas u Italiji od posledica snažnih udara vetrova koji su izazvali obaranje drveća i zidova. Italijanska novinska agencija ANSA… »

U orkanskom vetru u Italiji troje poginulo

Slobodna Evropa 23.02.2019
Orkanski vetrovi rušili su danas drveće i zidove u Italiji i izazvali najmanje tri smrtna slučaja. Italijanska novinska agencija Ansa javila je da je vetar srušio zid na imanju kod Frosinonea u centru Italije kada su poginula dva čoveka u 70-im… »

Olujni vetar napravio haos u Crnoj Gori i Hercegovini

RTS 23.02.2019
Orkanska bura jačine preko 100 kilometara na čas, koja je počela da duva posle ponoći, prouzrokovala je u Herceg Novom štete na elektro-mreži, zalenilu, krovovima kuća od Sutorine do Kamenara, vratima, prozorima, a odnela je i deo krova Instituta… »

Orkanski pakao na Jadranu: U Italiji vetar srušio zid i ubio dva starca, ulice u Splitu zatvorene zbog crepa i stakla koje…

Kurir 23.02.2019
Orkanski vetrovi rušili su danas dveće i zidove u Italiji i izazvali najmanje tri smrtna slučaja. Vetrovi orkanske jačine pogodili su i veliki deo hrvatske jadranske obale, gde su oštećena vozila, polomljeni prozori i poremećen saobraćaj. Hrvatska… »

Nevreme urniše Hrvatsku: Na udaru Split, Makarska, Brač, Dubrovnik, šteta je već sad ogromna(video)

Večernje novosti 23.02.2019
U delovima Dalmacije duva najjača bura ikada izmerena, a jutros oko 4.00 u Splitu je izmeren udar bure od čak 176 kilometara na sat, što je najveća poznata brzina vetra izmerena u tom gradu. U delovima Dalmacije duva najjača bura ikada izmerena, a… »

Oluja donela haos u Trebinje: Jak vetar širi požar ka gradu! Građani upozoreni da ostanu u kućama, a struje nema čitava…

Kurir 23.02.2019
Olujno nevreme koje je zahvatilo područje Trebinja donosi nove probleme šireći vatru koja je izbila u mestu Bobovišta u Federaciji BIH. Požar se velikom brzinom širi, rečeno je u Vatrogasnoj jedinici Trebinje, a situaciju otežava i to što se… »

Nezapamćena bura u Dalmaciji FOTO/VIDEO

B92 23.02.2019
Split -- U delovima Dalmacije duva najjača bura ikada izmerena, a jutros oko 4.00 u Splitu je izmeren udar bure od čak 176 kilometara na sat. Nevreme u ostatku regiona. Bura u Dalmaciji je najveća poznata brzina vetra izmerena u tom gradu. I u ostatku… »

Orkanski vetar u Crnoj Gori i BiH, ima povređenih

Mondo 23.02.2019
Jaka bura pogodila je danas zemlje regiona. Osim Hrvatske, na udaru su se našle Crne Gora i Bosna i Hercegovina. Otkazani letovi s aerodroma u Tivtu. Foto: Mondo/Mladen Stojović ilustracija Orkanska bura, jača od 100 kilometara na sat, koja je iza… »

U Splitu duva "bura veka": Zatvoren tunel Sveti Rok i most kod Dubrovnika, na Dinari -17 (video)

Pravda 23.02.2019
U delovima Dalmacije duva najjača bura ikada izmerena, a jutros oko 4.00 u Splitu je izmeren udar bure od čak 176 kilometara na sat, što je najveća poznata brzina vetra izmerena u tom gradu. U pojedinim delovima grada granje i drveće pada na puteve… »

Građani da ne izlaze na ulice: Više hercegovačkih opština bez struje, očekuje se nestanak vode

Blic 23.02.2019
Štab za vanredne situacije u Trebinju na današnjoj sednici je zaključio da sva preduzeće budu u pripravnosti i po potrebi na terenu, te da stave na raspologanje celopukno ljudstvo i tehniku nakon što je vetar tokom noći napravio haos na jugu Srpske… »

Haos U crnoj gori: Bura nosi krovove, ruši skele, čupa drveće! Uništen bazen vaterpolista Jadrana! (Foto)

Kurir 23.02.2019
HERCEG NOVI - Orkanska bura jačine preko 100 kilometara na čas, koja je posle ponoći počela da duva, prouzrokovala je u Herceg Novom štete na elektro mreži, na krovovima kuća od Sutorine do Kamenara, vratima, prozorima, obarala drveće, a odnela je… »

Olujni vjetar u regiji: Najjača bura ikad u Splitu, oboreni krovovi u Igalu i Trebinju

Al Jazeera 23.02.2019
Jutros oko 4.00 u Splitu je izmjeren udar bure od čak 176 kilometara na sat... U dijelovima Dalmacije puše najjača bura ikada izmjerena, a jutros oko 4.00 u Splitu je izmjeren udar bure od čak 176 kilometara na sat, što je najveća poznata brzina… »

Orkanska bura u Hrvatskoj, požari u Splitu i Makarskoj

RTS 23.02.2019
U delovima Dalmacije duva veoma jaka bura. U Pomorskom hidrometeorološkom centru Split potvrdili su da je noćas i jutros najjača bura duvala u Makarskoj, čak 191 kilometar na sat, a u Splitu je dostigla 176 kilometara na sat i najjača je u poslednjih… »

Vesti dana »

Trump pisao Erdoganu: Ne budite blesavi

SEEbiz pre 1 satjoš 8 povezanih

Osmak udario direktora škole

Danas pre 10 satijoš 4 povezane

Najstariji lenjivac živi u Nemačkoj

B92 pre 57 minutajoš 4 povezane

Putin i Erdogan u Sočiju 22. oktobra

Blic pre 8 satijoš 4 povezane